DACIA Logan 3: Afectata de Decizia IMPORTANTA Deja Anuntata

DACIA Logan 3 este vizata deasemenea de o decizie importanta luata de catre producator cu privire la Romania in actuala pandemie de Coronavirus.

DACIA Logan 3 dezvoltare

DACIA Logan 3 ramane una cel mai important model nou de masina pe care DACIA vrea sa o lanseze in cursul urmatorului an, iar asta in conditiile in care in momentul de fata fabrica sa de la Mioveni e inchisa. Producatorul din Mioveni a inchis in martie fabrica si atunci masura era anuntata ca una temporara, cu posibilitate de a fi ridicata in 6 martie, dar asta nu se va intampla, ceea ce parea sa puna in discutie viitorul DACIA Logan 3, dar nu e asa.

DACIA Logan 3 ramane in atentia companiei, aceasta implementand diverse schimbari in fabrica din Mioveni pentru a creste nivelul de siguranta in contextul pandemiei de Coronavirus. DACIA vrea sa le asigure clientilor un mediu sigur de lucru la Mioveni inainte de a decide sa reinceapa productia, ministrul economiei sperand ca lucrul va reincepe in a doua parte a lunii aprilie, si atunci ar trebui sa reinceapa inclusiv dezvoltarea pentru DACIA Logan 3.

DACIA Logan 3: Decizia IMPORTANTA care a fost Deja Anuntata

DACIA Logan 3 ar trebui sa ramana in continuare pregatita pentru prezentare in 2020 daca lucrul la fabrica din Mioveni va fi oprita pentru doar o luna, si la scurt timp dupa Paste se va relua lucrul acolo. Compania nu vrea sa isi puna in pericol angajatii, asa ca daca productia va fi reluata, acestia vor avea cel mai probabil si echipamente de protectie, plus suficiente verificari pentru descoperirea oamenilor posibil infectati, iar asta ar readuce procesul de dezvoltare al DACIA Logan 3 la normal.

DACIA Logan 3 este foarte importanta pentru producator in situatia in care chiar si inainte de blocarea Europei de Coronavirus vanzarile companiei au scazut simtitor in diverse tari de pe continent. Lansarea DACIA Logan 3 ar putea contribui la o intrare pe crestere in 2021 pentru producator, dupa ce 2020 va fi cel mai probabil un an cu scaderi, dar foarte multe inca depinde de felul in care va evolua pandemia Coronavirus in cursul anului 2020.

DACIA Logan 3 va veni cu extrem de multe noutati importate, v-am vorbit despre foarte multe dintre ele, si asteptam undeva prin toamna sa vedem cum va afara masina in versiune finala.