Fortnite: Marea SURPRIZA Adusa la Inceput de Aprilie (VIDEO)

Fortnite a inceput luna aprilie cu o foarte mare surpriza care este disponibila pentru jucatorii din toata lumea, ea venind intr-un final dupa foarte multe luni de asteptare in care nimic nu a fost oferit de catre Epic Games pentru toti cei nerabdatori sa-l vada pe Deadpool.

Fortnite il ara in sfarsit pe Deadpool de la inceput de luna aprilie, cea mai recenta actualizatea aducandu-l pe celebrul erou pentru toata lumea, si impreuna cu el vin o gama foarte variata de noutati, si jucatorii sunt foarte multumiti de ceea ce au primit.

Fortnite il are pe Deadpool disponibil ca skin special care poate fi folosit de catre oricare dintre jucatorei chiar in acest moment, el fiind oferit doar pentru cei care au cumparat si un Battle Pass, deblocarea sa fiind facuta rapid prin cautarea unor pistoale ascunse in meniul jocului.

Fortnite are incepand de astazi disponibile inclusiv katanele lui Deadpool, acestea trebuind deblocate de catre utilizatori, si desigur ca exista un skin special in care costumul vine si fara o masca, deci in mod teoretic ar trebui sa ne bucuram de o surpriza foarte interesanta.

Fortnite a tot avut acest skin prezentat in diverse si diverse forme pana in momentul de fata, insa iata ca intr-un final il vedem disponibil pentru noi toti, si daca inca nu l-ati incercat, atunci poate ca ar fi bine sa faceti asta chiar acum.