DIGI Romania: ATENTIONARE Importanta, Multi Clienti Vizati

DIGI Romania are o atentionare foarte importanta pentru foarte multi dintre clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

DIGI Romania retele

DIGI Romania are milioane de clienti in tara noastra in momentul de fata, iar pentru multi dintr eei vine o atentionare foarte serioasa pe care ei trebuie sa o respecte cu strictete, desigur spre binele lor. Mai exact, cei de la DIGI Romania au vertizat de ceva vreme in legatura cu amenintarile care exista pentru dispozitivele interconectate, adica routere, camere web, si orice fel de dispozitiv din casa care este conectat la internet in momentul de fata.

DIGI Romania ii atentioneaza pe clientii din tara ca aceste dispozitive pot fi sparte de catre hackeri si folosite in retele de tip botnet care pot fi la randul lor utilizate pentru a ataca website-uri, companii, sau institutii. Pana acum au fost deja folosite retele botnet de catre hackeri pentru a ataca diverse website-uri ale unor companii si institutii importante, sau chiar pentru a ataca infrastructura de siguranta nationala a unor tari, iar DIGI Romania ne recomanda sa ne protejam.

DIGI Romania: ATENTIONARE Importanta, Multi Clienti Vizati

DIGI Romania stie ca pe internet exista foarte multe pericole, iar desi pana acum n-a fost folosita vreo retea botnet romaneasca pentru atacuri, dispozitive IoT ale romanilor pot fi oricand folosite de hackeri. In aceasta idee, cei de la DIGI Romania ne recomanda sa ne securizam routerele, sistemele de supraveghere, si orice fel de dispozitive inteligente din case, astfel incat acestea sa nu poata fi compromise de catre hackeri si folosite in atacuri fara stirea noastra.

Digi Romania retele iot

DIGI Romania a lansat aceste avertizari de ceva vreme, incearca sa ii ajute pe oameni sa ramana in siguranta cand folosesc internetul, lucrand intre timp “in umbra” pentru a ii ajuta si pe cei care nu stiu ce sa faca. Cei de la DIGI Romania au recoandarile disponibile intr-o pagina speciala de pe website-ul lor si ofera o varietate de informatii extrem de importante care ii ajuta pe clientii din toata Romania sa foloseasca internetul intr-un mod mult mai sigur.

DIGI Romania are deasemenea si raspunsuri pentru multe dintre intrebarile pe care le au clientii in legatura cu securizarea internetului, atfel ca e bine sa mergeti pe website-ul lor pentru a afla detaliile.