Huawei MATE 40 Pro: Surpriza PROASTA Vestita de Lansarea P40

Huawei Mate 40 Pro ar putea aduce o surpriza foarte proasta pentru telefoane, ea fiind vestita deja de lansarea P40, iata la ce ne putem astepta.

Huawei Mate 40 Pro surpriza

Huawei Mate 40 Pro este urmatorul important telefon pe care compania Huawei vrea sa il lanseze pentru clientii din toata lumea, el fiind pregatit pentru a fi pus in distributie undeva prin toamna. Vorbim despre un telefon din gama premium, mai important decat P40 Pro, iar asta pentru ca Huawei Mate 40 Pro vine cu mai multe caracteristici premium, si ar pumtea fi deasemenea mai scump decat modelul lansat in cursul anului trecut pe piata.

Huawei Mate 40 Pro va fi un telefon mai important decat P40 Pro, insa e foarte posibil sa aduca o schimbare oferita cu seria din aceasta primavara, mai exact, sa fie lansate mai multe modele. In cazul seriei P40 avem modelul P40 Pro Plus, si e de asteptat ca Huawei Mate 40 Pro Plus sa isi faca aparitia in aceasta toamna, iar modelul ar putea avea specificatii speciale pentru cei care folosesc si conectivitatea 5G, plus performante pe masura asteptarilor.

Huawei Mate 40 Pro: Surpriza PROASTA Vestita de Lansarea P40

Huawei Mate 40 Pro ar putea fi si mai scump decat P40 Pro Plus, adica daca modelul acesta costa peste 1300 de euro, n-ar fi exclus sa vedem ca acel model va costa peste 1400 de euro cand va fi lansat. Un Huawei Mate 40 Pro care costa peste 1400 de euro ar fi o surpriza foarte proasta pentru foarte multi dintre clienti, in ciuda faptului ca va aduce noutati foarte importante pentru toata lumea, iar dupa precedentul de acum, nu exista motive sa nu credem ca telefonul va fi ieftin.

Huawei Mate 40 Pro intr-o versiune Plus ar putea fi mai mare decat modelul de anul acesta, ar putea avea un ecran mai mare, si baterie mai mare, plus alte posibile componente speciale. N-ar fi exclus ca un asemenea model sa aiba si cadouri mai importante oferite de Huawei pentru clienti, dar cand platesti 1400 de euro pe un telefon, te cam astepti sa primesti multe lucruri gratuite, mai putin daca decizi sa cumperi ceva de la Apple, unde nu ai asa ceva.

Huawei Mate 40 Pro va fi prezentat undeva in a doua parte a lunii septembrie de catre chinezi, daca vor merge pe aceeasi strategie din 2019, iar lansarea in magazine ar putea avea loc in octombrie.