Android: Anunt IMPORTANT al Google pentru TOATE Telefoanele

Android are astazi facut un anunt foarte important de catre compania Google, iar toate telefoanele si tabletele utilizatorilor sunt vizate de catre el.

Android patch aprilie

Android are miliarde de utilizatori in lumea intreag,a o buna parte dintre acestia cu telefoane mobile si tablete, iar pentru ei a fost lansat ceva foarte important, iar toata lumea ar trebui sa stie despre ce e vorba. Cei de la Google au lansat pentru utilizatorii Android noul patch de securitate pentru luna aprilie, iar el urmeaza sa intre in distributie la diversii producatori de telefoane mobile in perioada imediat urmatoare, astfel incat sa-l puteti instala.

Android are disponibil acest patch de securitate disponibil chiar acum pentru telefoanele Google Pixel, insa in cazul altor modele este nevoie de putina rabdare pentru ca actualizarea sa fie oferita. Android are lansat acest patch de securitate la timp, in ciuda faptului ca Google are angajatii trimisi acasa de ceva vreme pentru a-i proteja impotriva Coronavirus, dar iata ca actualizarea ajunge si ofera mai multa protectie pentru telefoanele si tabletele din toata lumea.

Android: Anunt IMPORTANT al Google pentru TOATE Telefoanele

Android are in acest patch de securitate rezolvate o varietate de probleme de securitate care pana acum i-au fost raportate companiei Google, si e bine ca in aceasta perioada inca se acorda atentie acestor situatii. Cei de la Google sunt foarte implicati in rezolvarea oricaror probleme de securitate pe care Android le are, iar desi unii se asteptau ca actualizarea sa fie lansata cu intarziere in aceasta perioada, vestea buna e ca lucrurile nu stau chiar asa.

Android are lansat patch-ul de securitate, dar exista si o veste proasta, iar asta pentru ca fiecare producator in parte trebuie sa il distribuie pentru telefoanele pe care le vinde in lumea intreaga. Asta inseamna ca va trebui sa asteptam destul de mult pentru ca telefoanele de la Samsung, Huawei, Sony, LG, Xiaomi, OPPO, Vivo, OnePlus, etc, sa aiba disponibil acest patch de securitate pentru Android, si ar putea dura chiar pana la cateva saptamani bune.

Android are aceasta problema inca de la creatie, iar desi Google s-a luptat pentru a o rezolva, din pacate nu a reusit pana acum sa ajunga la o metoda prin care sa fie eficienta.