DACIA Duster: Vestea PROASTA pentru Modelul din Anul 2021

DACIA Duster va fi lansata in 2021 intr-o versiune noua, insa din pacate pentru cei care o asteapta vine si o veste foarte proasta, iata ce trebuie sa stii.

DACIA Duster strategie

DACIA Duster are in momentul de fata in dezvoltare o serie de schimbari care vor veni cu un nou model care va fi lansat in 2021, acesta fiind pregatit de catre producatorul roman ca un “facelift” pentru actuala versiune. Nu vorbim despre schimbari extrem de mari care vor fi oferite pentru versiunea noua a DACIA Duster din anul 2021, ci doar rezolvari de probleme, posibile usoare modificari de design, si posibile imbunatatiri pentru felul in care se conduce si functioneaza masina.

DACIA Duster nu va fi lansata in 2021 nici intr-o versiune electrica, asa cum ar fi sperat unii dintre Romani, iar asta deoarece DACIA se concentreaza pe modelul Spring, cel prezentat luna trecuta. DACIA Duster ar putea ajunge intr-o versiune hibrid in 2021, francezii de la Renault dand de inteles ca acesta ar putea fi urmatorul pas, insa e unul intermediar spre o masina 100% electrica, aceasta urmand a fi lansata cu modelul al treilea din serie, prin 2025/2026.

DACIA Duster: Vestea PROASTA pentru Modelul din Anul 2021

DACIA Duster ar urma sa aduca in 2021 schimbari foarte mici in raport cu modelul actual, separat de faptul ca va rezolv multe dintre problemele cu care s-au confruntat clientii pana acum. Chiar si versiunea hibrid a DACIA Duster ar putea fi amanata pentru lansare dincolo de anul 2021 pentru a-i oferi modelului Spring sansa de a atrage vanzari, lipsa de optiuni impingand clientii spre acea versiune, chiar daca ea nu prea este utila pentru multa lume.

DACIA Duster este cel mai bine vandut model de SUV din categoria sa, unul dintre cele mai populare din Europa, si unul dintre cele mai bine vandute modele de masina de la Renault. O versiune electrica ar fi imbunatatit serios oferta pe care DACIA o are in momentul de fata, sau chiar in 2021, dar pentru DACIA Duster planurile par sa fie cu totul altele, si nu par sa implice un model 100% electric pentru urmatorii 5 – 6 ani de zile, deci e bine sa stiti acest lucru.

DACIA Duster are un viitor foarte stralucit in fata, chiar si fara un model electric, DACIA pregatind mai mult ca sigur schimbari in 2021 pentru a-si revitaliza vanzarile in scadere chiar si inainte de pandemia de Coronavirus.