Netflix: Decizia RADICALA ce-ar Putea INDEPARTA Unii Abonati

Netflix a luat o decizie radicala care ar putea indeparta unii dintre abonatii sai din multe tari de pe glob, iata ce schimbare neasteptata a venit.

Netflix este astazi in centrul atentiei, cea mai mare platforma de streaming video la cerere neavand vreo noutate anuntata in mod oficial, dar ea este vizata de o lansare a unui serviciu care este considerat competitor. Mai exact, Netflix e vazuta ca unul dintre marii pierzatori ai lansarii platformei Quibi in SUA, aceasta fiind tot o platforma de streaming video la cerere, doar ca e oferita exclusiv pe telefoane mobile, iar filmele si serialele sunt disponibile in segmente de maxim 10 minute.

Netflix nu are asemenea limitari, si e oferita pentru orice platforme, insa multa lume crede ca Quibi ar putea fi ceva care ar putea convinge multa lume sa renunte la alte platforme, in special cei care calatoresc mult. Quibi e gandita pentru oamenii care fac neveta zilnic intre casa si locul de munca/scoala folosind mijloace de transport in comun, insa Netflix s-a cam gandit din timp la ceea ce va veni, si a lansat abonamente mobile speciale, mai ieftine, dar a renuntat la luna de testare gratuita.

Netflix: Decizia RADICALA ce-ar Putea INDEPARTA Unii Abonati

Netflix are abonamente exclusiv pentru terminale mobile, ele avand preturi injumatatite fata de cele normale, in timp ce Quibi costa 4.99 de dolari pe luna, daca abonatii accepta sa vada reclame, sau 7.99 fara reclame. Quibi e mai scump decat Netflix, insa vine cu un foarte mare avantaj, trei luni de testare gratuita, fata de nimic la cea de-a doua companie, iar decizia de renuntare la gratuitate ar putea afecta serios cea mai mare platforma de streaming.

Netflix nu mai are luna de testare gratuita in multe tari inca din 2019, iar cu 3 luni oferite de Quibi e cat se poate de sigur faptul ca foarte multa lume va dori sa testeze platforma concurenta. Aici Netflix va avea o mare problema dupa ce a renuntat la gratuitatea sa de o luna, si foarte multi vor incerca Quibi, putand sa isi suspende abonamentele la platformele competitoare in acea perioada de 3 luni de zile, daca nu mai au nevoie sa vada vreun continut in acelea intre timp.

Netflix, in mod teoretic, nu prea are de ce sa se teama, avand in vedere cat costa abonamentele celor de la Quibi, insa daca ele se vor ieftini, atunci ar putea fi o problema pentru companie, dar e improbabil sa se intample asta.