Playstation 5 este o Consola mult MAI BUNA decat XBOX One X

Playstation 5 preferata

Playstation 5 este o consola mult mai buna decat XBOX One X, o afirmatie pe care pana acum n-ati auzit-o, dar care ar putea convinge in final destul de multe persoane sa aleaga consola de la Sony in detrimentul celei facute de catre cei de la Microsoft.

Playstation 5 este considerata a fi mai buna decat XBOX One X de catre dezvoltatorii care au creat jocuri pentru ea, dar au incercat si consola celor de la Microsoft, acestia considerand ca felul in care e facut produsul Sony reprezinta un avantaj mare pentru dezvoltarea de jocuri.

Playstation 5 a fost gandita de catre ce de la Sony intr-un asemenea mod incat hardware-ul si software-ul sa fie cat se poate de bine combinate, iar asta aduce si performante foarte bune pentru ea, viata dezvoltatorilor fiind foarte mult simplificata deasemenea.

Playstation 5 atrage mai multi dezvoltatori decat XBOX One X, iar acest lucru este un foarte mare avantaj pentru cei care asteapta jocuri noi, si asta pentru ca daca dezvoltatorilor le place mai mult aceasta platforma, si e mai usor de facut jocuri pentru ea, vor investi mai multe resurse in ea.

“Nu pot spune nimic acum despre propria mea lucrare, dar îi citez pe alții care au făcut o declarație publică. Dezvoltatorii spun că PlayStation 5 este cea mai ușoară consolă pentru care au fost scris cod vreodată. […] Pot atinge performanțele maxime ale consolei. În ceea ce privește software-ul, codarea pe PlayStation 5 este extrem de simplă și are multe funcții care lasă o mulțime de opțiuni pentru dezvoltatori. În total, PlayStation 5 este o consolă mai bună.”

Playstation 5 este laudata de ceva vreme de catre dezvoltatorii care au avut ocazia de a testa versiunile special gandite pentru ei, astfel ca ramane de vazut in ce masura vom vedea si jocuri care sa indeplineasca asteptarile tuturor celor care vor sa cumpere consola.