DACIA Logan: Ce MOTORIZARI va avea Modelul 2021 al Masinii

DACIA Logan va fi lansata intr-un model nou in 2021, si iata ce motorizari vor fi oferite pentru noua serie de automobile produsa la Mioveni.

DACIA Logan motorizari 2021

DACIA Logan va fi lansata intr-o versiune noua in 2021, cei de la DACIA avand planuri foarte mari pentru noua serie de automobile, si vorbim despre modificari extrem de mari pentru a atrage noi clienti. Vorbim despre o totala schimbare pentru felul in care arata modelul 2021 al DACIA Logan la exterior, dar si de modificari foarte mari pentru felul in care arata masinile la interior, totul fiind facut in ideea de a ajuta clientii sa se bucure de masini noi si bune.

DACIA Logan va avea parte de o modificare inclusiv pentru platforma care va fi folosita, urmand a fi integrata cea CMF-B de la Renault Clio, deci atat siguranta rutiera, cat si felul in care se conduce masina vor f modificate. Pe partea de motorizari, presa internationala sustine ca pentru modelul 2021 al DACIA Logan vor fi oferite atat motorizari pe benzina, cat si diesel, ele urmand a fi foarte similare cu cele existente pentru Sandero, inclusiv in modelul nou.

DACIA Logan: Ce MOTORIZARI va avea Modelul 2021 al Masinii

DACIA Logan urmeaza sa aiba motoare pe benzina in trei cilindri, si motoare pe motorina in patru cilindri, deci nu vorbim despre prea multa putere oferita pentru noile masini, ceva ce totusi nu e neasteptat. Este arhicunoscut faptul ca masinile DACIA Logan nu au putere mare, iar cei de la DACIA nu vor sa faca modificari din acest punct de vedere pentru a nu creste pretul de vanzare al modelelor, lucru care este ceva ce am tot vazut pentru masinile lor.

DACIA Logan va avea in modelul 2021 atat de multe modificari incat pentru multi nici nu va mai conta ce fel de motorizare va fi oferita, mai ales daca se va pune accent foarte mare si pe economie. Este de asteptat ca DACIA Logan sa aiba n modelul 2021 inclusiv motoare care functioneaza pe GPL, insa nu se stie in ce masura va exista si vreun model hibrid, desi n-ar fi o idee rea pentru companie sa ofere asa ceva pentru clientii sai din Romania.

DACIA Logan ar urma sa aiba parte de o prezentare in toamna pentru modelul 2021, salonul auto de la Paris urmand a fi evenimentul in care ar trebui sa vedem noua serie de automobile ale producatorului.