ING Bank: TOTI Clientii Vizati de un IMPORTANT Anunt de Azi

ING Bank are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce transmite banca pentru toata lumea, si ce trebuie sa stii acum.

ING Bank servicii

ING Bank continua seria anunturilor importante din aceasta perioada pentru clientii sai din Romania, si e bine sa stiti despre ceea ce vrea sa va comunice banca pentru a avea viata mai usoara. Toata lumea ne recomanda sa facem online cat mai multe dintre lucrurile pe care le faceam fizic in viata de zi cu zi, iar ING Bank vine sa ne usureze viata cu o reiterare a tuturor serviciilor de care beneficiem online in momentul de fata, si de care ne putem folosi.

ING Bank a prezentat de-a lungul timpului toate metodele prin care ne putem folosi de serviciile sale online pentru a evita sa mergem la banca pentru a interactiona cu angajatii sai, sau cu ATM-urile. De la plata facturilor, pana la transferurile de bani, sau incarcarea cartelelor telefonice, ING Bank are cate ceva pentru fiecare dintre aceste servicii, si ne putem folosi de ele pentru a ramane in case, si in siguranta, in aceasta perioada.

ING Bank: TOTI Clientii Vizati de un IMPORTANT Anunt de Azi

ING Bank nu are deocamdata ceva ce am vazut la CEC Bank, adica un serviciu care sa preia automat informatii despre taxele si impozitele neplatite, in baza a ceea ce exista la autoritati. Deasemenea nu exista nici vreun sistem care sa permita plata automata a acestora direct din HomeBank, desi ING Bank permite platile catre diverse institutii ale statului, avand conturile acestora introduse automat in sistmeul prin care se proceseaza platile.

Când lucrurile se complică, banking-ul trebuie să rămână simplu. Acum, acasă devine locul în care te relaxezi, lucrezi,…

Publicată de ING Romania pe Marţi, 7 aprilie 2020

ING Bank explica deasemenea in pagina listata mai sus si toate serviciile de care beneficiem in cadrul HomeBank pentru a putea sta in siguranta in timpul pandemiei de Coronavirus care a blocat lumea. Este foarte important sa stim de ceea ce putem beneficia in cadrul HomeBank pentru a incerca sa rezolvam totul diret online, ING Bank fiind una dintre bancile care este cel mai bine digitalizata pentru a simplifica intr-un mod cat mai mare viata clientilor.

ING Bank inca nu are informatii si despre amanarea ratelor in baza ordonantei de urgenta care a fost adoptata de catre guvernul Romaniei, insa acestea vor veni in cursul zilelor urmatoare.