GTA 6: IMAGINEA Rockstar care ne duce cu Gandul la Lansare

GTA 6 lebron

GTA 6 a avut foarte multi fani complet surprinsi de decizia celor de la Rockstar Games de a publica o noua imagine care pare sa ne arate ca lansarea jocului este mult mai aproape decat credeam, vestea buna luand multa lume prin surprindere ieri.

GTA 6 este in centrul atentiei tuturor fanilor dupa ce o imagine cu jucatorul de baschet LeBron James a fost publicata pe Instagram de catre Rockstar Games, el fiind prezentat impreuna cu o copie a Grand Theft Auto: Vice City, imaginea fiind veche din 2003.

GTA 6 a fost principalul lucru la care s-au gandit toti fanii, si daca este sa fim 100% sinceri, e destul de ciudat ca Rockstar Games a decis sa publice din senin o imagine de acest gen, scopul fiind cel mai probabil de a genera noi discutii pentru viitorul lor titlu.

GTA 6 nu a avut pana acum parte decat de zvonuri, fara vreo informatie 100% sigura in ceea ce priveste lansarea, iar Rockstar Games pare sa vrea sa intretina aceasta situatie in care nimeni nu stie absolut nimic sigur, ea fiind benefica si aducand atentie pentru companie.

GTA 6 lebron

GTA 6 ar putea fi prezentat in 2020 si lansat abia in 2021, asteptarile cele mai mari fiind ca jocul sa fie pus in vanzare undeva dupa lansarea noilor console Playstation 5 si XBOX One X, insa ramane de vazut ce anume va anunta compania Rockstar Games pentru toata lumea.