Samsung: Vestea INCREDIBIL de Buna in Pandemia Coronavirus

Samsung are un anunt incredibil de bun in plina pandemie de Coronavirus, iata ce a dezvaluit compania si a surprins extrem de multa lume pana acum.

Samsung economic

Samsung surprinde intreaga planeta si vine cu o veste incredibil de buna in plina pandemie de Coronavirus, compania parand sa mearga in totalitate impotriva trend-urilor globale in momentul de fata. Desi multe companii au fost afectate de pandemia de Coronavirus, Samsung printre ele, iar seria GALAXY S20 n-ar fi avut vanzari chiar atat de bune, astazi coreenii au anuntat ca urmeaza sa dezvaluie oficial ca profitul companiei in T1 2020 a crescut cu 3% fata de T1 2019.

Samsung ar fi generat incasari de 44.9 miliarde de dolari in T1 2020, profitul sau operational ajungand la 5.23 miliarde de dolari, o diferent in plus de 3% fata de T1 2019. Avand in vedere ca acesta este un anunt preliminar al Samsung cu privire la evolutia financiara pentru T1 2020, compania nu a oferit si detalii cu privire la diviziile care au generat mai multi bani pentru ea.

Samsung: Vestea INCREDIBIL de Buna in Pandemia Coronavirus

Samsung ar fi generat vanzari foarte bune cu divizia care produce chip-uri pentru diverse produse electronice, aceasta avand de mai bine de un an de zile probleme, insa se pare ca s-ar fi trecut peste ele. Cresterea procentului de oameni care munesc de acasa, si necesitatea de mai multe servere pentru a sustine cresterea in traficul de internet ar genera o cerere mai mare pentru module de memorie, iar Samsung ar profita din plin de asta.

“Samsung Electronics și-a anunțat astăzi orientările privind câștigurile pentru primul trimestru al anului 2020. Vânzări consolidate: Aproximativ 55 de trilioane de won. Profit operațional consolidat: Aproximativ 6,4 trilioane de won.”

Samsung va dezvalui oficial peste cateva zile cum s-au descurcat celelalte divizii ale sale in ceea ce priveste incasarile, insa important aici este ca s-a inregistrat o crestere pentru incasari si profit fata de anul 2019. Desi Coronavirus a lovit dur compania Samsung din anumite puncte de vedere, iata ca din alte puncte de vedere lucrurile merg foarte bine pentru coreeni, si e posibil ca in 2020 sa vada o revenire la situatia anilor trecuti, totul in mod complet neasteptat.

Samsung pare sa fi iesit din problemele financiare pe care le-a tot avut in ultimii ani, si totul intr-o perioada in care asteptarile intregii lumi sunt complet diferite vis-a-vis de evolutia globala a economiei.