HBO Go: Anunt foarte IMPORTANT pentru Abonatii din Romania

HBO Go a facut astazi un anunt foarte important pentru toti abonatii sai din Romania, iata ce atentionari are compania pentru cei activi in platforma.

HBO Go coronavirus

HBO Go are abonatii din toata Romania atentionati printr-un anunt foarte important in legatura cu ceea ce se intampla in platforma in momentul de fata, si despre acest lucr trebuie sa stie multa lume. Cei de la HBO Go au anuntat ca e posibil ca productia pentru unele sezoane noi ale serialelor, sau filmelor, pe care compania HBO le-a contractat sa fie intrerupa din cauza Coronavirus, ceea ce am vazut deja la Netflix, si alte platforme de streaming.

HBO Go spune deasemenea ca premiera unor filme, sau seriale, care trebuiau sa ajunga in platforma, ar putea fi deasemenea amanata, lucru pe care l-am vazut cu unele filme ce trebuiau lansate in cinematografele din SUA. Exact precum in cazul altor platforme, cei de la HBO Go spun ca productia pentru unele dintre filmele si serialele sale era in plina desfasurare cand Coronavirus a lovit lumea, si au fost impuse restrictii severe pentru desfasurarea activitatii.

HBO Go: Anunt foarte IMPORTANT pentru Abonatii din Romania

HBO Go spune ca are si o lista de filme si seriale care ar putea fi afectate de aceste masuri, insa din pacate in pagina dedicata nu exista ceva listat, astfel ca nu stim ce anume are probleme. Separat de asta, cei de la HBO Go spun ca monitorizeaza cu atentie ce trafic de internet este generat de oamenii care redau continut prin platforma, si pot modifica, daca e nevoie, calitatea redarii pentru a nu congestiona retelele de internet din Romania.

“Este posibil ca unele sezoane noi sau premiere să fie întrerupte, amânate sau să se oprească la jumătatea filmărilor. Unele dintre producțiile disponibile pe HBO GO erau filmate în timpul agravării epidemiei de COVID-19, iar pauzele din producție pot duce la amânarea unor episoade sau premiere. Aici puteți vedea conținutul afectat. Ne monitorizăm îndeaproape lățimea de bandă utilizată pentru a nu supraîncărca internetul în acele intervale orare în care activitățile de educație și muncă acasă sunt prioritare.”

HBO Go anunta practic o masura pe care am vazut-o inclusiv la cei de la Netflix, acestia luand decizia de a reduce substantial calitatea redarii pentru filme si seriale pentru a decongestiona internetul. Netflix a spus ca masura lor poate aduce o decongestionare cu pana la 25% a internetului in Europa, dar in cazul HBO Go nu se stie exact ce fel de impact ar urma sa aiba o masura de acest gen, asa ca ramane sa vedem ce anume va mai fi anuntat.

HBO Go este una dintre cele mai populare platforme de streaming din Romania, fiind inclusa in unele abonamente TV, si fiind substantial mai ieftina decat Netflix, deocamdata.