BRD Romania: Anunt IMPORTANT, TREBUIE sa Stie TOTI Clientii

BRD Romania face un anunt foarte important pentru clientii din Romania, iata ce trebuie sa stie chiar in acest moment cei care folosesc serviciile bancii.

BRD Romania amanare

BRD Romania a facut un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, banca reusind intr-un final sa expedieze procesul prin care a analizat normele de aplicare pentru OUG 37/2020. In cazul in care nu stiati, aceasta este ordonanta de urgenta care permite amanarea platii ratelor pentru credite, iar BRD Romania le spune clientilor din Romania ca pot depine cereri pentru a avea situatia analizata in vederea beneficierii de ordonanta.

BRD Romania preia din 31 martie toate solicitarile de la clienti pentru a avea ratele amanate pentru credite, si nu numai, fie ca este vorba despre persoane fizice, sau despre companii. Pentru ca a reusit sa analizeze normele de aplicare pentru OUG 37/2020, BRD Romania le spune clientilor ca daca fac o solicitare pe website-ul sau pentru a avea ratele amanate, atunci vor fi contactati pentru a li se spune daca solicitarea lor a fost aprobata, sau nu.

BRD Romania: Anunt IMPORTANT, TREBUIE sa Stie TOTI Clientii

BRD Romania nu este singura banca vizata de aceasta ordonanta de urgenta, nu este singura care preia solicitari, dar in cazul clientilor sai au fost publicate pe website-ul sau toate conditiile in care se poate profita de OUG 37/2020. BRD Romania spune ca se poate cere amanarea ratelor, dobanzilor, comisioanelor pentru 1 – 9 luni pana cel tarziu la 31 decembrie 2020, dar exista o serie de prevederi pe care banca le listeaza pentru clientii care vor sa faca asta.

“Știm că ești interesat de noua ordonanță OUG 37 / 2020. Din 31 martie 2020, preluăm solicitările de amânare la plată a ratelor pentru o perioadă de până la 9 luni, conform noii OUG. Dacă îndeplinești condițiile de mai jos poți solicita amânarea ratelor reprezentând capital, dobânzi și comisioane pentru 1-9 luni, dar nu mai mult de 31 decembrie 2020: Dacă veniturile tale sau ale familiei s-au diminuat din cauza pandemiei COVID-19 și dacă nu înregistrezi restanțe mai vechi de 16 martie 2020 (data instaurării situației de urgență) sau ai achitat între timp restanțele respective.”

BRD Romania explica in website-ul sau si cum urmeaza sa se modifice ratele dupa ce trece perioada de amanare pentru care pot opta clientii, deci trebuie sa analizati cu mare atentie informatiile furnizate acolo. BRD Romania spune si ca oamenii care folosesc acel formular pentru a cere amanarea platii ratelor ar trebui sa aiba rabdare pentru a fi contactati de catre un reprezentant al bancii prin email, sa telefon, si sa nu faca solicitarea de mai multe ori pentru ca asta nu va expedia procesul.

BRD Romania are toate aceste informatii, inclusiv formularul pentru a cere o amanare a ratelor, disponibile pe website-ul lor din Romania, si acolo trebuie sa va indreptati, sau sa cereti detalii prin telefon.