Orange: Pana Cand Primesc GRATUIT Acest Beneficiu TOTI Clientii

Orange a decis sa le ofere o gratuitate foarte importanta tuturor clientilor din Romania, iata pana cand poate fi ea activata de catre oricine e interesat.

Orange internet coronvirus

Orange a anuntat o gratuitate importanta pentru toti clientii sai din Romania, fie ca au abonamente, sau cartele prepay, fie ca sunt persoane fizice, sau juridice, insa beneficiul este disponibil pentru o perioada limitata de timp. Vorbim despre acei 50 GB de internet gratuit pe care Orange ii ofera pentru clientii din Romania in perioada pandemiei de Coronavirus, gratuitatea fiind una importanta pentru foarte multi oameni care nu au internet mult in oferte.

Orange le premite tuturor clientilor sa activeze prin aceasta pagina bonusul pe care l-a gandit pentru a-si tine clientii conectati la tot ceea ce conteaza in aceasta perioada, si vorbim despre o oferta foarte interesanta. Orange a anuntat gratuitatea in a doua parte a lunii martie, iar conform paginii prin care ofera informatiile vis-a-vis de el, acesta este disponibil pana in data de 30 aprilie pentru toata lumea, deci mai aveti ceva timp pentru a il activa.

Orange: Pana Cand Primesc GRATUIT Acest Beneficiu TOTI Clientii

Orange spune ca acest bonus este disponibil pentru o perioada de 30 de zile de la data activarii, timp in care trebuie consumat, iar asta deoarece nu se va reporta pentru folosire in luna urmatoare. Este si normal ca acest bonus sa dispara la 30 de zile dupa ce este activat, si asta deoarece Orange l-a gandit doar pentru o perioada limitata de timp, adica pana iesim din starea de urgenta si pandemia de Coronavirus, desi n-ar fi exclus sa extinda oferta.

“Bonusul poate fi activat de catre clientii PrePay si de catre abonatii Orange persoane fizice, de pe numerele active de voce mobila. Abonatii persoane juridice pot activa bonusul pe numerele active de voce si date mobile. Bonusul poate fi activat din My Orange, in perioada 20 martie – 30 aprilie 2020.”

Orange n-a luat in calcul faptul ca starea de urgenta va fi prelungita pana in luna mai, cel mai probabil pana la jumatatea ei, Klaus Iohannis anuntand ca un nou decret va fi semnat saptamana viitoare. Asta inseamna ca toti cei care au activat acest bonus de la Orange deja, nu vor putea beneficia de internet gratuit si pana la jumatatea lunii mai, dar poate ca problema va fi rezolvata cu un alt bonus.

Orange nu a spus nimic despre asta, asa ca ramane de vazut daca va lua decizia de a mai oferi vreunul, sau de a extinde oferta actuala, asa ca ramane sa asteptam sa vedem daca va mai lua vreo decizie diferita.