DACIA Duster: Noul Model SPECIAL care NU e Vandut in Romania

DACIA Duster a fost lansat in luna martie intr-un nou model special incare inca nu este vandut in Romania, desi romanii si-ar dori sa cumpere masina.

DACIA Duster a fost lansat in luna martie intr-o noua versiune speciala pe care cei de la Renault nu au pus-o in vanzare inclusiv in Romania, iar asta desi foarte multi dintre clienti si-ar fi dorit sa il poata cumpara. Vorbim despre o versiune speciala a DACIA Duster care este vanduta in Brazilia de la inceputul lunii martie, acolo masina fiind vanduta sub brand-ul Renault, unul care are popularitate foarte mare in tara, insa din pacate, in Romania nu-l avem.

DACIA Duster a fost lansat in aceasta versiune speciala noua in Brazilia la inceputul lunii martie ca o miscare a Renault pentru a relansa vanzarile in tara, si se pare ca ea a avut succes, ele crescand. Puteti vedea in clipul video de mai sus cum arata noua versiune speciala a DACIA Duster pe care Renault a gandit-o pentru brazilia, o tara foarte mare, cu multi potentiali cumparatori, dar si cu foarte mare concurenta, si interes urias pentru camionete.

DACIA Duster: Nou Model SPECIAL care NU e Vandut in Romania

DACIA Duster a fost schimbata destul la interior pentru a arata mult mai modern, ca o adevarata masina produsa de catre grupul Renault, dar desigur ca exista si unele schimbari la exterior. V-am mai vorbit despre acest model special al DACIA Duster care este vandut in Brazilia, insa acum vedem si cat de mult a contat lansarea sa, dupa aparitie vanzarile modelului crescand cu 32.7% in tara, deci e clar ca modificarile au contat foarte mult.

DACIA Duster ar fi extrem de binevenita in Romania intr-o asemenea versiune, mai ales ca vanzarile DACIA au scazut extrem de mult inainte de aparitia Coronavirus, dar mai ales in actuala situatie. Vorbim aici atat despre vanzarile din Romania, cat si despre cele din Europa, deci un model special al DACIA Duster precum cel din Brazilia ar putea fi de foarte mare ajutor pentru a creste vanzarile pe intregul continent, si nu doar aici.

DACIA Duster este pregatita pentru a fi lansata intr-o versiune noua in 2021, dar deocamdata nu se stie daca schmbarile pe care le vedem in Brazilia vor ajunge si la noi, sau daca e vorba de alte noutati.