DACIA Logan: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata de Producator

DACIA Logan este vizata de o decizie de ultima ora anuntata de catre producatorul roman de la Mioveni, iata ce a anuntat pentru aceasta serie de masini.

DACIA Logan livrare

DACIA Logan este unul dintre modelele populare ale producatorului de la Mioveni care aducea foarte multe vanzari luna de luna in multe tari din Europa, dar pandemia de Coronavirus a adus scaderi pe linie. Pentru ca vrea totusi sa isi mai ridice putin vanzarile, DACIA a decis sa le ofere clientilor din unele zone de pe glob posibilitatea de a comanda DACIA Logan, in versiune MCV, impreuna cu Duster si Sandero, cu livrare gratuita acasa, dar nu imediat.

DACIA Logan poate fi cumparata si online in multe tari, iar producatorul roman le promite celor care profita de aceasta optiune ca le va livra masina pana la usa fara vreun cost suplimentar, dupa ce se deschid reprezentantele. Cei din Marea Britanie sunt primii care se pot bucura de aceasta oferta si pot cumpara DACIA Logan cu livrare gratuita acasa dupa ce trece pandemia de Coronavirus, insa vorbim doar despre un inceput de oferta grozava pentru clienti.

DACIA Logan: Decizia de ULTIMA ORA Anuntata de Producator

DACIA Logan se vinde bine in Marea Britanie in versiune MCV, si e usor de inteles de ce se intampla asta, iar decizia de a livra masinile abia dupa terminarea pandemiei de Coronavirus e deasemenea logica. Desigur ca totul depinde de ceea ce isi alege clientul, insa aceasta oferta ii scuteste pe clientii din Marea Britanie care vor DACIA Logan, in versiune MCV, sau modelele Duster si Sandero, de o cheltuiala de 250 de lire pentru livrarea la propria casa.

“Dacia a anunțat că va oferi un serviciu gratuit de livrare la domiciliu tuturor clienților care cumpără o mașină nouă prin intermediul platformei sale „Cumpără online”. Producătorul este unul dintre puținele care le permite clienților să-și cumpere mașinile online, Dacia colaborând cu rețeaua de dealeri pentru a livra modelele achiziționate în acest mod. Anterior, livrarea într-un showroom a fost gratuită, deși livrarea la domiciliu a costat 250 de lire sterline. Deși această din urmă taxă a fost renunțată acum.”

DACIA Logan intrase pe scadere de vanzari inca din februarie, cel mai probabil pe masura ce unele companii se pregateau ca pandemia de Coronavirus sa loveasca Europa, si au redus cheltuielile. Acum producatorul roman vrea sa mai rezolve putin din situatia in care se afla, insa cu cat de mult ar putea creste vanzarile DACIA Logan, sau a celorlalte modele, chiar si cu o asemenea oferta e greu de spus, si ar putea fi nevoie de reduceri de preturi.

DACIA Logan va fi totusi lansata in 2021 intr-o versiune noua, mai buna, cu mai multe noutati, si n-ar fi exclus ca unii sa astepte pentru a vedea acel model, evitand sa mai cumpere modelele de acum.