YouTube: Schimbarea importanta in plina pandemie de Coronavirus

YouTube preview

YouTube continua sa aiba parte de schimbari importante in ciuda faptului ca ne aflam in plina pandemie de Coronavirus, iar aceasta este o veste extrem de buna pentru ca ne putem bucura de noutati de la platforma in momente in care nu toate companile reusesc sa lucreze la capacitate maxima.

YouTube a adaugat in versiunea beta a aplicatiei pentru Android o schimbare care urmeaza sa ajunga pentru toata lumea in viitor, ea permitand vizualizarea preview-urilor pentru clipurile video pe toata latimea ecranului, nu doar intr-un chenar foarte mic.

YouTube are de la bun inceput preview-uri mici pentru clipuri video, din care pe telefoane nu intelegi mare lucru, dar schimbarea aceasta pentru telefoanele Android este una foarte buna, utilizatorii putand intelege mai usor ce urmeaza sa vada, iar ea va ajunge si pe iPhone.

YouTube va modifica experienta de folosire a aplicatiei, iar asta pentru ca utilizatorii vor trebui sa faca mai multe scroll-uri prin interfata pentru a vedea toate clipurile video listate pentru cautari, dar macar vor intelege mai usor ce urmeaza sa vada in ele.

YouTube preview video

YouTube testeaza aceasta schimbare substantiala pentru utilizatorii din toata lumea in momentul de fata, si ea va fi lansata cand va fi 100% pregatita pentru a fi oferita, insa deocamdata nu se stie cand anume ar trebui sa se intample acest lucru.