Google Maps: Noua Functie SPECIALA Lansata pentru Telefoane

Google Maps filme

Google Maps continua sa aiba noi functii implementate de catre compania Google in aceasta perioada in care foarte multa lume lucreaza de acasa, si vorbim despre ceva care s-ar putea dovedi a fi extrem de util pentru foarte multa lume, in final.

Google Maps are implementat o noua functie speciala pentru utilizatori care ii ajuta pe acestia sa vada in istoricul de navigare inclusiv informatii cu privire la filmele pe care le-am vazut in diverse cinematografe, ceva ce ar putea fi de mare ajutor pentru multa lume.

Google Maps are functionalitatea implementata intr-un mod destul de simplu pentru toata lumea, si puteti vedea in imaginea de mai jos cum arata totul, filmele fiind afisate in dreptul fiecarui cinematograf pe care l-am vizitat cu ajutorul aplicatiei de navigare ghidata.

Google Maps ghiceste filmul vazut la cinematograf in baza datelor publice cu privire la filmele care ruleaza al cinematograful vizitat, combinand ora cu filmul, deci daca mai multe filme ruleaza in locatie in acelasi timp, e posibil ca datele sa nu fie chiar 100% exacte.

Google Maps filme cinematograf

Google Maps are aceasta functie lansata chiar din cursul lunii februarie pentru utilizatorii din intreaga lume, dar ea a fost propagata destul de incet in intreaga lume, astfel ca daca inca nu va apare, mai aveti de asteptat pana cand o veti putea folosi.