Huawei: SURPRIZA, ce va mai COPIA Acum de la Compania Apple

Huawei surprinde din nou pe toata lumea si va copia un alt produs lansat de catre compania Apple, iata ce vrea sa ofere pentru clienti sai de aceasta data.

Huawei card

Huawei a reusit de-a lungul timpului sa copieze pentru telefoanele sale destul de multe elemente de design si functii din telefoanele iPhone ale Apple, iar acum merge pe exact acelasi drum cu ceva “nou”. Daca Apple a lansat Apple Card in cursul anului 2019, atunci Huawei va lansa Huawei Card pentru chinezii care au prea multi bani pentru cardurile de credit obisnuite si vor ceva mai special de la companie, ea anuntand lansarea acestu nou produs.

Huawei va lansa noul sau card bancar doar in China, cu ajutorul unei institutii bancare numite UnionPay, cel mai mare procesator de plati din tara, si desigur ca vorbim despre un card care e atat virtual, cat si fizic. Nu se stie daca Huawei va lansa un card care sa aiba un design la fel de interesant precum cel al Apple Card, insa compania vrea totusi sa ofere ceva care sa fie identic, desigur si cu functii speciale care vor fi oferite prin intermediul telefoanelor sale.

Huawei: SURPRIZA, ce va mai COPIA Acum de la Compania Apple

huawei card china

Huawei integreaza acest card in telefoane, si stocheaza informatii despre el in enclava securizata care n-ar trebui sa poata fi sparta, iar separat de beneficiile tehnice, ar fi si unele financiare. Huawei nu le va cere clientilor vreo taxa de administrare in primul an, iar cei care folosesc Huawei Pay cu cardul vor avea si al doilea an gratuit daca cheltuie o anumita suma de bani anual, in plus diverse reduceri pentru calatorii sunt deasemenea oferite cu el.

Huawei le ofera clientilor cu carduri inclusiv acces la lounge-urile statiilor de trenuri si aeroporturi, plus promotii speciale in aplicatia pentru Huawei Pay, totul impreuna cu diverse cashback-uri. Unele dintre oferte sunt identice cu cele oferite de catre alte banci, altele sunt noi pentru cei care vor avea carduri de la Huawei, iar in ceea ce priveste beneficiile de care vor beneficia clientii chinezi, ei ar urma sa aiba unele lucruri in plus fata de ceea ce ofera Apple Card.

Huawei nu a dezvaluit deocamdata cand anume urmeaza sa lanseze acest nou card bancar, asa ca ramane de vazut ce anume va mai anunta compania pentru lumea intreaga.