DIGI Romania: Ce Primesti GRATUIT Acum cu o Mare SURPRIZA

DIGI Romania isi surprinde toti clientii din Romania in plina pandemie de Coronavirus, iata ce primesc ei gratuit chiar acum, dar si ce mare surpriza au.

DIGI Romania inscriere

DIGI Romania continua sa isi surprinda clientii din Romania, si daca inca nu stiai ca poti primi gratuit ceva de care ai mare nevoie, afli acum, impreuna cu o foarte mare surpriza de care te vei bucura. DIGI Romania ofera de foarte multa vreme o gratuitate foarte importanta pentru clientii sai din Romania, mai aexact serviciul DIGI Online, acesta permitand vizualizarea unei varietati de canale TV de pe telefoane, tablete, calculatoare, fara a plati ceva in plus.

DIGI Romania ofera serviciul gratuit pentru toti clientii de ani de zile, dar in plina pandemie de Coronavirus a decis sa le mai ofere o surpriza clientilor care folosesc serviciul pentru a urmari canalele TV preferate. Mai exact, cei de la DIGI Romania au decis sa reactiveze concursul prin care le ofera clientilor posibilitatea de a castiga un telefon mobil DIGI K2 daca urmaresc emisiunile preferate prin intermediul serviciului de streaming TV la cerere in tara.

DIGI Romania: Ce Primesti GRATUIT Acum cu o Mare SURPRIZA

digi romania inscriere concurs telefoane

DIGI Romania avusese acest concurs organizat initial pana la final de luna martie, insa a decis zilele acestea sa-l prelungeasca, si sa le ofere clientilor din nou oportunitatea de a castiga telefoanele sale. DIGI Romania are in propriul website o pagina speciala in care clientii trebuie sa se inscrie la acest concurs pentru a avea sansa de a castiga unul dintre cele trei telefoane pe care le ofera castigtorilor norocosi, iar inscrierea dureaza doar cateva secunde.

DIGI Romania a gandit totul astfel incat inscrierea sa fie foarte simpla, astfel incat un numar cat mai mare de clienti din Romania sa participe la acest concurs, si daca tot folositi DIGI Online, de ce sa nu o faceti. Platforma DIGI Online poate fi accesata de oriunde va aflati din Romania, atat timp cat folositi un cont facut pentru platforma, cei de la DIGI Romania incercand sa le ofere clientilor si motive de bucurie in aceasta perioada grea pentru toata lumea.

DIGI Romania are acest nou concurs valabil pana la final de luna iunie, deci aveti foarte mult timp la dispozitie pentru a va inscrie, si puteti face acest lucru doar o singura data din website-ul operatorului.