Samsung GALAXY NOTE 20: Iata Ce va COPIA de la Huawe P40 Pro

Samsung GALAXY NOTE 20 este astazi in centrul unei dezvaluiri care ne spune ce anume ar putea compania de la Huawei P40 Pro cand va fi lansat.

Samsung GALAXY NOTE 20 COPIA

Samsung GALAXY NOTE 20 este pregatit pentru a fi lansat in lunile urmatoare de catre cei de la Samsung, insa dupa cum am aflat din unele zvonuri publicate pana acum, se pare ca va copia totusi ceva de la Huawei P40 Pro. Desi cei de la Huawei au copiat diverse elemente din design-ul telefoanelor Samsung lansate in ultimii ani, se pare ca inclusiv Samsung GALAXY NOTE 20 va prelua ceva de la telefoanele chinezilor, insa nu e ceva extraordinar.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar urma sa aiba un nou tip de ecran curbat in toate colturile sale, fix asa precum vedem la Huawei P40 Pro, si modelul Plus, un nou brevet de inventie descriind acest lucru. Desi Samsung produce ecrane pentru Huawei P40 Pro, se pare ca pentru Samsung GALAXY NOTE 20 a brevetat o tehnologie similara pentru a integra un ecran similar cu cel din telefoanele chinezilor, chiar daca totul e doar “cool”, si nu neaparat util.

Samsung GALAXY NOTE 20: Iata Ce va COPIA de la Huawe P40 Pro

Samsung GALAXY NOTE 20 va avea aceleasi componente interne precum seria GALAXY S20, conform celor care au analizat versiuni ale Android testate de catre angajatii companiei in propriile telefoane. Asta inseamna ca vom vedea inclusiv acelasi design pentru camere, si chiar daca ecranul Samsung GALAXY NOTE 20 va fi curbat la fiecare colt, ar trebui sa aiba in continuare doar o perforatie pentru camera frontala, poate in mijloc, si nu intr-o parte.

Samsung GALAXY NOTE 20 este un telefon pe care destui fani ai companiei Samsung il asteapta in momentul de fata, nu va fi ieftin, dar va aduce destule schimbari interesante pentru toata lumea. Nu se stie daca Samsung GALAXY NOTE 20 va veni si fara procesoarele Exynos pe care mai toata lumea pare sa le urasca in momentul de fata, insa e posibil sa aiba totusi un nou chip Qualcomm Snapdragon 865 implementat de catre compania coreeana.

Samsung GALAXY NOTE 20 ar urma sa fie prezentat in august de catre Samsung, nu se stie inca data, iar lansarea ar trebui sa aiba loc tot atunci, din nou la o data care inca e necunoscuta.