Politia Romana: ATENTIE la noile inselaciuni legate de Coronavirus

Politia Romana inselaciune coronavirus

Politia Romana a publicat astazi un nou clip video in care prezinta marturia unei persoane care a fost aproape de a fi inselata de cel putin un infractor care profita de pandemia de Coronavirus pentru a fura banii oamenilor printr-o metoda similara cu cea “accidentul”.

Politia Romana ne prezinta o poveste de inselaciune care are la baza un barbat depistat pozitiv cu noul Coronavirus, internet in spital si anuntat ca trebuie sa-si cumpere un aparat de ventilat care costa 20.000 de LEi pentru a supravietui infectiei.

Politia Romana ne arata ca nici macar in timpul starii de urgenta si a tuturor problemelor generate de Coornavirus persoane ca acest Antonio din tentativa de inselaciunea de astazi nu se deduc de la a incerca sa profite de slabiciunea oamenilor vis-a-vis de cei dragi.

Poliția Română

Foarte important!Vă rugăm să urmăriți următorul material, în întregime. 10 minute nu înseamnă mult…te poate ajuta pe tine, familia ta sau cei apropiați pentru a nu pica în capcanele celor care profită de această perioadă.Hashtag share! 🙈#PolițiaRomână

Publicată de Politia Romana pe Marţi, 7 aprilie 2020