CEC Bank: Anunt IMPORTANT, TOTI Clientii Romani sunt Vizati

CEC Bank are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie toata lumea in momentul de fata, si ce trebuie sa faca.

CEC Bank amanare

CEC Bank are un anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania prin care incearca sa le ofere acestora mai multe informatii cu privire la ceea ce ii intereseaza, adica amanarea ratelor. Inclusiv cei de CEC Bank au reusit sa analizeze normele de aplicare pentru OUG 37/2020, iar asa au pentru clientii din Romania, fie ca sunt persoane fizice, sau juridice, detalii cu privire la ceea ce pot face pentru a cere amanarea ratelor pentru creditele avute.

CEC Bank a anuntat acum cateva saptamani intr-o prima faza o initiativa proprie cu privire la amanarea ratelor pentru credite, una care nu era tocmai in avantajul clientilor din Romania. Acum ca OUG 37/2020 a fost adoptata si are deasemenea normele de aplicare adoptate de catre Guvernul Romaniei, cei de la CEC Bank au pentru clientii lor si cele mai clare detalii cu privire la felul in care pot fi amanate fara probleme ratele pentru creditele lor.

CEC Bank: Anunt IMPORTANT, TOTI Clientii Romani sunt Vizati

CEC Bank listeaza pe website-ul sau toate conditiile pentru ca ai lor clienti sa isi poata da seama daca pot cere usor, sau nu, amanarea ratelor pentru creditele pe care le au in desfasurare. Asa cum cere OUG 37/2020, cei de la CEC Bank trebuie sa le permita atat clientilor care sunt persoane fizice, cat si celor care sunt persoane juridice sa beneficieze de prevederile acestei ordonante de urgenta, deci puteti cere amanarea indiferent ce sunteti.

CEC Bank are deasemenea si doua metode de contact pe care le impune pentru a cere amanarea platii ratelor pentru credite, si le gasiti pe website-ul lor, nu le mentionez in cazul in care s-ar putea schimba. E recomandabil sa cititi cu foarte mare atentie tot ceea ce scrie acolo CEC Bank in momentul de fata, si sa actionati in baza informatiilor pentru a sti la ce sa va asteptati daca veti decide intr-un final sa amanati ratele pentru creditele pe care le aveti acum.

CEC Bank, din pacate, nu ofera si calcule estimative pentru modificarile ratelor in cazul diverselor tipuri de credite, asa ca ramane sa discutati voi cu reprezentantii bancii daca veti cere o amanare a ratelor.