PS5: OFICIAL, Cand se Lanseaza si Cand vom Vedea Noul Design

PS5 design

PS5 a avut anuntat in mod oficial dezvaluit in cursul zilei de ieri noul controllper DualSense wireless, insa astazi aflam si cateva detalii cu privire la momentul in care noua consola va fi lansata, dar si cand vom vedea pentru prima oara care este noul sau design.

PS5 a avut dezvaluit decatre unul dintre managerii Sony, Jim Ryan, faptul ca lansarea va avea loc intr-adevar in perioada sarbatorilor de iarna, asa cum stia toata lumea de ceva vreme, si asa cum s-a intamplat cu vechile modele de console ale companiei japoneze.

PS5 va avea deasemenea si design-ul prezentat in mod oficial de catre cei de la Sony inainte ca noual consola sa fie lansata, insa asta se va intampla undeva in cursul urmatoarelor luni, dar nu a fost dezvaluita deocamdata si o data clara cu privire la prezentare.

PS5 a avut pana acum o serie de imagini prezentate in care ni se spunea cum ar arata kit-ul pentru dezvoltatori, dar nimeni nu a aratat o imagine clara cu design-ul versiunii finale a consolei, asa ca va fi interesant de vazut ceea ce va dori sa dezvaluie compania Sony.

“Pentru comunitatea PlayStation, vreau să vă mulțumesc că ne-ați împărtășit această călătorie interesantă, în timp ce ne îndreptăm spre lansarea PS5 în Holiday 2020. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe informații despre PS5, inclusiv designul consolei, în lunile următoare.”

PS5 nu are deocamdata prezentat nici pretul la care va ajunge in magazine, dar putem spera totusi ca nu va fi chiar atat de scumpa precum isi imagineaza unii oameni, adica putem spera ca nu va costa peste 600 de euro, asa cum credeau unii.