iOS 14 va Permite Folosirea Aplicatiilor Inainte de Instalare

iOS 14 clips

iOS 14 are in dezvoltare o noua functionalitate extrem de interesanta in baza careia urmeaza sa putem folosi unele dintre aplicatiile din App Store chiar inainte de a le instala in iPhone, iPad, iPod Touch, ceva ce vine ca o surpriza mare.

iOS 14 urmeaza sa ne permita sa folosim anumite sectiuni ale unor aplicatii pentru iDevice-uri prin simpla scanarea a unui cod QR cu dispozitivul, ceva ce in momentul de fata imposibil, dar un API special care e cunoscut cu denumirea “Clips” urmeaza sa permita asta.

iOS 14 le va oferi dezvoltatorilor posibilitatea de a furniza continut interactiv si dinamic in aplicatii care va putea fi accesat chiar si fara ca ele sa fie instalate de catre utilizatori, insa se pare ca totul functioneaza exclusiv prin scanarea unui cod QR.

iOS 14 va permite incercarea unor aplicatii inainte de a le instala in iDevice-uri, asa cum Android are o functie similara denumira “Slices”, cei de la Apple copiind de aceasta data ceva de la Google, si ramane de vazut cum va functiona in final totul.