Vodafone: Schimbare IMPORTANTA Anuntata pentru TOTI Clientii

Vodafone a anuntat in mod oficial o schimbare foarte importanta care se aplica pentru toti clientii din Romania, iata ce a modificat operatorul pentru noi.

Vodafone date

Vodafone a anuntat o schimbare foarte importanta pentru toti clientii sai din Romania, si vorbim despre ceva ce toata lumea trebuie sa stie, deoarece modificarile se aplica pentru fiecare client in parte. Nu conteaza daca vorbim despre clienti care sunt persoane fizice, sau juridice, Vodafone anuntand o modificare pentru confidentialitatea datelor cu caracter personal, deci e ceva care implica toate tipurile de angajati care beneficiaza de serviciile sale acum.

Vodafone a luat cel putin o amenda pentru nerespectarea prevederilor GDPR in Romania, si nu se stie daca modificarea de acum e facuta din aceasta cauza, sau pentru a implementa noi masuri de securitate. Cei de la Vodafone nu listeaza schimbarile pe care le-au facut pentru politica lor privind confidentialitatea datelor cu caracter personal ale clientilor, dar au publicat documentul de mai jos, si il aduc in atentia tuturor clientilor prin website-ul lor.

Vodafone: Schimbare IMPORTANTA Anuntata pentru TOTI Clientii

Vodafone are peste 10 milioane de clienti in Romania, si protejarea datelor cu caracter personal ale acestora este ceva ce reprezinta o foarte mare prioritate pentru companie. Amenzile pentru GDPR reprezinta procente din cifra de afaceri a unei companii, deci pentru un grup de telecomunicatii ca Vodafone vorbim despre amenzi mari daca legislatia nu este respectata, asa ca in mod constant compania face eforturi pentru ca datele oamenilor sa nu ajunga acolo unde nu trebuie.

Vodafone are un document lung, de 20 de pagini, in care vorbeste despre tot ceea ce trebuie sa stie clientii sai in legatura cu protectia datelor cu caracter personal, si daca sunteti interesati, cititi-l cu mare atentie. Companiile mari au obiceiul de a modifica aceste documente de cateva ori pe an in functie de serviciile noi pe care le lanseaza, insa de aceasta data cei de la Vodafone nu leaga schimbarile de ceva anume, si va trebui sa le descoperiti singuri in raport cu documentul vechi.

Vodafone a finalizat recent transferarea clientilor UPC in propria retea, si e posibil ca modificarile pentru reglementarile privind protectia datelor cu caracter personal sa aiba legatura cu acest lucru.