Samsung GALAXY S21: Noua Tehnologia GROZAVA cu o Premiera

Samsunga GALAXY S21 are pregatita o noua tehnologie grozava ce ar trebui sa ajunga in premiera in noul model de telefon premium al companiei coreene.

Samsung GALAXY S21 camera

  • Samsung GALAXY S21 ar putea fi primul telefon din lume care va veni cu o camera integrata sub ecran.
  • Samsung GALAXY S21 este in momentul de fata testat ca prototip pentru o asemenea modificare substantiala.
  • Anuntata cu ceva timp in urma, tehnologia este avuta in vedere si de alti producatori, dar Samsung GALAXY S21 putea fi primul telefon cu ea.

Samsung GALAXY S21 ar putea aduce o premiera tehnologica pentru lumea smartphone, iar asta deoarece este asteptata integrarea in telefon a unei noi camere ascunse sub ecranul acestuia. Am vazut deja de la unii producatori chinezi sugerata ideea ca telefoanele ar putea avea asemenea camere ascunse sub ecrane, insa niciunul nu a avut vreo tehnologie de acest gen gata de lansare, insa Samsung GALAXY S21 ar putea veni cu premiera uriasa.

Samsung GALAXY S21 este testat in momentul de fata sub forma de prototip de catre coreeni pentru a se vedea viabilitatea integrarii unei asemenea tehnologii pentru utilizare. Problema cea mai mare sta in faptul ca ecranul trebuie sa fie facut cu o tehnologie speciala pentru ca respectiva camera sa poata face poze prin el fara sa aiba lentilele obturate, deci pentru Samsung GALAXY S21 ar finevoie de modificari majore pentru tehnologia ecranului.

Samsung GALAXY S21 ar putea avea camera ascunsa sub ecran

Samsung GALAXY S21 ar urma sa fie primul model de la coreeni cu o asemenea modificarea in ciuda faptului ca de ceva vreme compania si-a cam schimbat strategia cu privire la tehnologiile noi. Coreenii au decis de ceva vreme ca implementeaza unele tehnologii noi in telefoanele de clasa medie, insa cu Samsung GALAXY S21 vrea sa faca o schimbare mare fara a trece printr-o serie intermediara de telefoane pentru a verifica viabilitatea ei.

Samsung GALAXY S21 va veni in mod sigur si cu alte schimbari pentru toti clientii care-l vor cumpara, insa ascunderea camerei sub ecran ar fi ceva extrem de benefic pentru utilizatori. Vorbim despre lansarea intr-un final a unui telefon care nu mai are decupaj, sau perforatie in ecran, iar asa in Samsung GALAXY S21 am vedea indeplinirea unei dorinte foarte vechi a foarte multor utilizatori de telefoane mobile din intreaga lume.

Samsung GALAXY S21 ar trebui sa fie lansat in primavara anului viitor, cel mai probabil undeva prin februarie, sau martie, dar o data clara inca nu a fost stabilita de catre companie.