ING Bank: NOU Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank are un nou anunt foarte important pentru toti clientii din Romania, iata ce decizii noi au fost luate in plina pandemie de Coronavirus de banca.

ING Bank decizii

ING Bank a publicat astazi un nou anunt foarte important pentru toti clientii sai din Romania, si ar trebui sa cititi cu foarte mare atentie pentru ca sunt sanse foarte mari sa fiti vizati de ceea ce este dezvaluit. Mai exact, cei de la ING Bank au facut modificari pentru deciziile pe care le-au luat pana acum in intraga pandemie de coronavirus, dar au deasemenea si noutati cu privire la modul in care se aplica prevederile OUG 37/2020 pentru clientii romani.

ING Bank a luat inca din primele zile ale instituirii starii de urgenta masuri pentru a se asigura ca ai sai clienti au parte de posibilitatea de a nu mai ajunge in agentiile sale pentru a rezolva diverse probleme. ING Bank a luat deasemenea si alte decizii pentru a usura viata oamenilor care ii folosesc serviciile in momentul de fata, iar toate menite sa le ofere tuturor clientilor mai multe motive sa ramana in siguranta in aceasta perioada foarte dificila.

ING Bank: NOU Anunt IMPORTANT pentru TOTI Clientii Romani

ING Bank a avut nevoie de cateva zile pentru a analiza prevederile OUG 37/2020, dar si normele de aplicare, astfel incat toti clientii care cer amanarea ratelor sa o poata face fara dificultati. Acum ING Bank a ajuns la niste concluzii in ceea ce priveste aplicarea acestor prevederi, si ofera detalii pentru persoanele fizice si juridice care vor sa profite de beneficiile pe care le aduce ordonanta de urgenta menita sa le usureze viata in aceasta perioada.

📌 Am actualizat informațiile și deciziile pe care le luăm în contextul COVID-19, adaptate astfel încât să respecte noile…

Publicată de ING Romania pe Joi, 9 aprilie 2020

ING Bank are in website-ul sau inclusiv exemple de calcule cu privire la felul in care sunt afectate creditele si ratele de amanarea platii pentru o anumita perioada de timp, astfel incat clientii sa stie ce urmeaza sa se intample. Este foarte important sa fiti foarte atenti la ceea ce spune ING Bank in website-ul pentru toata lumea, iar asta pentru ca s-ar putea sa aveti parte de surprize neplacute deca amanati ratele si nu stiti de la inceput consecintele.

ING Bank le recomanda tuturor clientilor sa analizeze cu foarte mare atentie ceea ce spune in website-ul sau inainte de a cere amanarea ratelor deci aveti mare grija la ceea ce va spune banca.