GTA 5: Update IMPORTANT, Bani GRATUIT pentru TOTI Jucatorii

GTA 5 recompense

GTA 5 are parte de un nou update foarte important incepand de astazi, cei de la Rockstar Games facand lansarea ca o surpriza pentru ca nu au dezvaluit anterior ca intentioneaza sa ne ofere un mod mai usor de a face bani in joc incepand din luna aprilie.

GTA 5 are 500.000 de dolari oferiti gratuit pentru toti cei care se joaca in platforma online in cursul lunii aprilie, companie afirmand ca simpla logare in joc de pe Playstation 4, sau Xbox One, va aduce aceasta suma in cont in doar o saptamana de la logare.

GTA 5 are acesti bani gratuiti oferiti in platforma de catre cei de la Rockstar Games impreuna cu multe alte surprize in luna aprilie, obiectivele zilnice avand recompense suplimentare pana pe 16 aprilie, iar daca veti completa minim 10 pe saptamana, primiti J Lager Beer, plus inca 1 milion de dolari.

GTA 5 are deasemenea recompense triple in Stockpile, Air Force Zero, si Top Fun, in timp ce misiunile facute in cadrul Smuggler’s Run Sell vor aduce recompense duble, si daca vreti sa jucati la Roata Norocului, atunci premiul cel mare este Imponte Deluxo in aceasta perioada.

“Joacă GTA Online în aprilie și primești 500.000 USD GTA. Toată luna, acordăm un cadou GTA de 500 de milioane de euro tuturor celor care joacă GTA Online. Acest GTA $ va fi trimis automat în contul dvs. Maze Bank (poate dura până la șapte zile pentru a apărea). Completează un total de 10 Obiective zilnice în GTA Online până pe 15 aprilie pentru a câștiga J Lager Beer Hat pentru personajul tău, împreună cu un GTA suplimentar de 1.000.000 USD. Du-te săptămâna asta în GTA Online. Câștigă recompense triple în modurile de luptă aeriană.”

GTA 5 are diverse alte reduceri disponibile pentru o varietate de obiecte, masini, aeronave, disponibile in platforma online, ele avand preturi mai mici cu pana la 75% in cursul lunii aprilie, deci puteti profita pentru a le cumpara mult mai ieftin decat in mod normal.