WhatsApp: Schimbarea MAJORA care va fi LANSATA in Telefoane

WhatsApp are parte de o schimbare majora pentru telefoane, iata ce va fi lansat pentru utilizatori si cat de mult va conta pentru oameni modificarea.

WhatsApp protectie

WhatsApp va lansa pentru telefoane o schimbare pe care oamenii o cer de ani si ani de zile de la companie, dar care ajunge foarte greu la noi pentru ca nu este chiar atat de usor de implementat. Cei de la WhatsApp vor implementa intr-un final pentru telefoanele Android optiunea de a protea cu parola backup-urile pe care le salvam in Google Drive, aceasta functionalitate fiind asteptata de foarte multa vreme, iar cu greu iata ca ajunge in final la noi.

WhatsApp testeaza inca de acum cateva saptamani aceasta implementare pentru utilizatorii din intreaga lume, iar acum vedem cum progreseaza integrarea ei in telefoanele cu sistem de operare Android. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca WhatsApp a adaugat acum si optiunea de a seta o parola pentru backup-uri, aceasta trebuind sa aiba minim 8 caractere pentru a fi cat se poate de sigura, si cu cat e mai complexa, cu atat este mai bine pentru noi.

WhatsApp: Schimbarea MAJORA care va fi LANSATA in Telefoane

WhatsApp protectie backup

WhatsApp nu va salva aceasta parola in serverele sale, nici in cele ale Facebook, conform informatiilor care au fost descoperite pana acum in legatura cu aceasta functie, deci nu trebuie sa o uitati. Daca uitati parola pe care ati setat-o pentru al vostru backup, atunci WhatsApp nu va va putea ajuta sa o recuperati, ea urmand a fi pierduta in totalitate, deci veti ramane fara datele din acel backup in cazul in care decideti sa schimbati telefonul.

WhatsApp implementeaza aceasta functionalitate pentru ca pana acum nu a existat ceva similar care sa le permita utilizatorilor de telefoane Android sa isi protejeze backup-urile facute in Google Drive. Lucrurile se schimba totusi in bine pentru toata lumea, astfel ca in viitorul apropiat WhatsApp nu va mai obliga oamenii sa salveze in Google Drive backup-uri care sa nu ofere acelasi nivel de protectie precum se intampla in cazul telefoanelor iPhone si iCloud.

WhatsApp are in plin proces de dezvoltare aceasta functionalitate, astfel ca ramane sa vedem cand va fi lansata pentru toate telefoanele Android, totul in functie de cum va decurge procesul de testare.