Orange: Noile Mesaje Privind COVID-19 pentru TOTI Clientii

Orange are o serie de noi mesaje importante pentru toti clientii sai in plina pandemie de COVID-19, iata ce trebuie sa stie toti cei care-i folosesc servciile.

Orange gesturi

Orange continua sa comunice cu toti clientii sai in plina stare de urgenta privind pandemia de COVID-19, si a publicat o serie de informatii noi care ii vizeaza pe toti angajatii sa din Romania in momentul de fata. Pentru inceput, cei de la Orange au facut in aceasta pagina o lista cu filme si seriale pe care clientii sai le pot vedea chiar acum in Orange TV Go daca stau acasa si se protejeaza de COVID-19, daca merg la lucru cu transportul in comun, si nu doar atat.

Orange a anuntat in repetate randuri ca le ofera clientilor sai din Romania o serie de gratuitati pentru a urmari filmele si serialele din Orange TV Go in aceasta perioada, accesul fiind disponibil pentru multiple tipuri de abonamente. Nu e obligatoriu sa aveti un abonament pentru servicii de televiziune pentru a avea acces la anumit continut pe care Orange il ofera in aceasta platforma, astfel ca trebuie sa verificati ce anume puteti accesa acum.

Orange: Noile Mesaje Privind COVID-19 pentru TOTI Clientii

Orange le readuce aminte clientilor din Romania ca pentru cadrele medicale din linia intai ofera atat internet gratuit, cat si dispozitive de la Samsung pentru a fi in contact permanent cu cei dragi, cu detalii in aceasta pagina. Orange le cere clientilor sa dea acest mesaj cat mai departe pentru ca un numar cat mai mare de cadre medicale sa afle de ceea ce le este oferit gratuit, si sa ceara sa beneficieze de aceasta gratuitate de la operator acum.

Vrem ca personalul medical din linia întâi să rămână conectat cu pacienții, familia și prietenii, așa că avem pentru ei…

Publicată de Orange pe Joi, 9 aprilie 2020

Orange ne readuce deasemenea in atentie faptul ca inca mai are multi angajati care merg zilnic la lucru pentru a asigura buna functionare a serviciilor sale, dar si pentru a ne ajuta in rezolvarea problemelor. Desi cei de la Orange le cer oamenilor sa-si plateasca facturile online, si sa rezolve diverse probleme tot online, e nevoie ca unii angajati sa mearga la lucru pentru ca toti clientii sa poata beneficia in siguranta de servicii si ajutor.

Chiar dacă și ei stau acasă, nevoile tale rămân prioritatea colegilor noștri. Le mulțumim tuturor 🧡. #OrangeTeam #conectatlaceconteaza

Publicată de Orange pe Joi, 9 aprilie 2020

Orange a implementat foarte multe schimbari pentru clientii din Romania si serviciile sale din cauza pandemiei COVID-19, iar acum avem readuse in atentie toate aceste modificari importante.