Fortnite: Noua Locatie in care Vei MURI INSTANT in Sezonul 2

Fortnite mori

Fortnite a avut in sezonul 2 parte de o multitudine de surprize, unele placute, altele mai putin placute, iar acum vorbim despre o noua locatie din joc in care oricine poate sa moara instant daca ajunge, iar clipul video de mai jos ne arata exact ce se intampla acolo.

Fortnite are aceasta problema in The Grotto, o locatie in care a mai existat un bug de acest gen pentru joc, iar reaparitia sa ne arata ca Epic Games nu prea poate sa rezolve toate problemele care apar in titlul sau, ceea ce cam enerveaza unii jucatori, din pacate.

Fortnite are acest bug dezvaluit zilele trecute, si nu a fost rezolvat inca de catre cei de la Epic Games, intrarea in The Grotto fiind locatia in care acesta isi manifesta toata puterea, iar desigur ca toate obiectele jucatorilor raman in locul in care acestia sunt omorati instant de bug.

Fortnite are aceasta problema pentru toata lumea, indiferent de pe ce dispozitiv joaca, ce clasa are personajul, etc, insa partea buna este ca locatia in sine poate fi evitata destul de usor de catre cei care vor sa fie in siguranta, deci nu e o problema extrem de serioasa.

Be careful, there is a random death spot on Reboot side of Grotto. from FortNiteBR

Fortnite are totusi aceasta problema la foarte scurt timp dupa ce alta similara a aparut intr-o alta zona din harta virtuala, asa ca ramane sa vedem in ce masura Epic Games va reusi sa readuca lucrurile la normal, si cat va dura pana cand se va intampla asta.