Vodafone: Cererile IMPORTANTE de Paste pentru TOTI Clientii

Vodafone vine cu o serie de cereri importante de Paste pentru toti clientii sai din Romania, iata ce ne recomanda sa facem in plina pandemie de Coronavirus.

Vodafone paste

Vodafone vine in acest weekend al Pastelui Catolic cu doua cereri de care toti clientii sai din Romania ar trebui sa stie, si care in final ne ajuta pe toti sa fim in siguranta in timp ce pandemia Coronavirus inainteaza. Vodafone a facut in ultimele luni foarte multe cereri pentru clientii sai de a ramane acasa si de a folosi serviciile digitale cat se poate de mult, iar acum vine cu ceva similar, si ar fi bine sa nu trece cu vederea mesajele care vin de la operator acum.

Vodafone le cere in primul rand clientilor sa ii ajute pe cei dragi care ii folosesc serviciile, fie ca sunt parinti, bunici, sau orice altceva, si sa le plateasca facturile online pentru a nu-i trimite in magazine. La fel, cei de la Vodafone le cer oamenilor sa faca si reincarcarile pentru cartele doar online, fara a merge undeva sa plateasca pentru asta, procesul in sine fiind oricum cu mult mai simplu si mai rapid, dar mai important, mult mai sigur in aceasta perioada.

Putem să îi ajutăm pe cei dragi chiar și de la distanță, cu lucruri mici dar importante, care ne țin conectați. …

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 9 aprilie 2020

Vodafone: Cererea IMPORTANTA pentru Clientii din Romania

Vodafone vine si cu ceva mai aplicat pe situatia in care ne aflam acum, adica un clip video prin care ne arata cum poate fi folosita tehnologia pentru a ne tine mai aproape decat in mod obisnuit. Folosind tehnologiile pentru apeluri video putem fi mereu in contact cu cei dragi chiar daca stam la distanta de ei, iar in aceasta perioada speciala din an in care sarbatorim Pastele, tehnologia ne poate ajuta mai mult ca oricand sa fim in contact.

Împreună suntem mai puternici.Când pământul pare că s-a oprit în loc, tehnologia ne ajută să fim mai uniți ca oricând. Și să mergem înainte, împreună. #ÎmpreunăMaiPuternici #MereuÎmpreună #StămAcasă

Publicată de Vodafone Romania pe Joi, 9 aprilie 2020

Vodafone a incercat in ultima perioada sa ii ajute pe clientii sai din Romania sa gaseasca motive sa ramana in casa si sa nu iasa afara daca nu au neaparat nevoie sa faca asta, cel putin in relatia cu compania. Totusi, clipul video de mai sus se aplica pentru toata lumea, care poate folosi tehnologia pentru a respecta recomandarile pentru distantare sociala, fie ca sunt clienti ai Vodafone, sau nu, respectarea acestor reguli ajutandu-ne pe toti sa fim in siguranta.

Vodafone ofera si diverse beneficii pentru multi dintre clientii din Romania in aceasta perioada, iar unele dintre ele ii ajuta pe oameni sa ramana mult mai usor in contact, chiar si de la distanta.