DACIA Duster: SURPRIZE in Modelul 2021 ce vor ULUI Clientii

DACIA Duster va fi lansata in 2021 intr-un model nou care va veni cu o serie de surprize grozave care-i vor face pe clienti sa cumpere masina.

DACIA Duster upgrade

DACIA Duster este pregatit pentru lansare intr-o versiune noua in 2021, multe informatii din presa straina anuntand acest lucru deja, dar nu vorbim despre un model complet nou, ci despre schimbari pentru cel actual. Pentru modelul 2021 pe care DACIA il pregateste urmeaza sa vedem cateva schimbari interesante, si n-ar fi exclus ca DACIA Duster sa aiba unele dintre noutatile care vor fi implementate inclusiv in DACIA Logan 3, anuntat tot pentru anul viitor.

DACIA Duster ar putea avea un volan complet nou, asa cum a fost anuntat pentru Logan 3, acesta fiind desigur unul dintre cele folosite deja in masinile Renault, dar pentru gama DACIA va fi o schimbare. Daca pentru Logan 3 ar putea fi folosit ceva de la Clio, pentru noul model al DACIA Duster ar putea fi oferit ceva de la Captur, sau Koleos, dar decizia finala e la producator, si aici va conta inclusiv pretul pe care-l va avea in final aceasta componenta cheie.

DACIA Duster: SURPRIZE in Modelul 2021 ce vor ULUI Clientii

DACIA Duster ar putea avea deasemenea inclusiv modificari pentru interior, de la tapiterie si pana la bord, gurile de aerisire, si alte noutati pe care le-am vazut deja la alte modele. In Brazilia a fost pus in vanzare un model modificat al DACIA Duster fata de ceea ce se vinde in Europa, el avand destule schimbari la interior, inclusiv pentru sistemul de infotainment, si n-ar fi exclus ca versiunea noua pentru Europa sa aiba si multe dintre elementele de acolo.

DACIA Duster ar putea avea deasemenea si un nou schimbator de viteze, separat de celelalte modificari, insa nu prea sunt asteptate imbunatatiri pentru caroserie, cel putin in baza informatiilor de pana acum. Ar putea fi totusi rezolvate alte probleme care au fost raportate pentru clienti in modelele vandute acum pe piata, fie ca e vorba despre motor, platforma, sau orice altceva care are legatura cu felul in care poate fi folosita DACIA Duster exploatarea zilnica.

DACIA Duster va fi lansata in 2021 intr-un model nou fara a se sti inca la ce data ar putea fi prezentata noua masina, deci asteptam sa vedem ce anume va fi anuntat de catre producatorul de la Mioveni.