WhatsApp: Schimbarea MAJORA facuta in SECRET pe Telefoane

WhatsApp a facut un secret o schimbare importanta pentru telefoanele iPhone si Android, iata ce este oferit acum pentru utilizatorii din toata lumea.

WhatsApp simplificare

WhatsApp a facut in secret o schimbare importanta pentru cei care folosesc aplicatia in telefoanele lor in aceasta perioada, si vorbim despre o modificare benefica pentru foarte multa lume in aceasta perioada. Mai exact, cei de la WhatsApp au modificat modul in care pot fi facute apelurile video in grup din grupurile din care facem parte, astfel ca acum totul este mult mai usor.

WhatsApp nu mai impune ca in momentul in care apasam iconita pentru a initia un apel video in grup, dintr-un grup, sa alegem si membrii acelui grup cu care dorim sa vorbim efectiv. Apasarea butonului va porni in mod automat apelul video in grup, totul fara a mai trece prin vreun pas suplimentar, insa exista si o conditie foarte importanta, functia fiind limitata doar la grupurile de conversatii in care exista un maxim de 4 persoane adaugate de catre utilizatori.

WhatsApp: Schimbarea MAJORA facuta in SECRET pe Telefoane

WhatsApp permite in continuare efectuarea de apeluri video in grup inclusiv si in grupuri care au mai mult de 4 membri, dar in aceasta situatie e necesar sa alegem membrii care sa participe. Era necesara o asemenea delimitare pentru apelurile video in grup, din grup, iar asta pentru ca WhatsApp are limitat numarul maxim de persoane care pot participa la o conversatie video in grup, deci nu putem face asta cu pana la cateva sute de persoane, cate pot fi adaugate intr-un grup.

WhatsApp a facut aceasta modificare in cea mai recenta versiune a aplicatiei pentru telefoanele iPhone si Android, dar desigur fara a anuntata ceva pentru utilizatori, ea fiind descoperita de cei care o folosesc. Chiar daca WhatsApp nu a anuntat oamenii cu privire la aceasta modificare foarte utila, ea este oricum disponibila si foarte benefica, dar desigur ca va fi nevoie de mai multe schimbari de acest gen intr-o perioada in care aceste functii sunt foarte folosite.

WhatsApp va mai lansa si alte functii speciale pentru utilizatorii din intreaga lume, dar ramane de vazut cam cat de utile vor fi ele dupa ce vor fi puse la dispozitia noastra de catre companie.