Banca Transilvania: Anunturi IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

Banca Transilvania are doua anunturi foarte importante pentru toti clientii sai din Romania, iata ce trebuie sa stie cei care le folosesc serviciile.

Banca Transilvania clienti

Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania in momentul de fata, in baza activelor si a profitului, avand si milioane de clienti in tara noastra, iar pentru toti dintre acestia are cateva anunturi separate. Separat de faptul ca Banca Transilvania a publicat conditiile in care se pot amana ratele pentru credite, si nu numai, ea le cere clientilor sai sa sustina si lupta pe care o duce Romania impotriva Coronavirus de peste o luna si jumatate.

Banca Transilvania a dezvaluit faptul ca sustine o platforma care doneaza echipamente medicale pentru cei care sunt in prima linie a luptei impotriva Coronavirus in momentul de fata. Multumita acestei sustineri care a venit si de la Banca Transilvania, platforma a reusit sa doneze peste 12.000 de teste si consumabile pentru spitalele din Cluj, acestea fiind extrem de importante atat pentru confirmarea, cat si pentru tratarea cazurilor de Coronavirus in tara.

Atunci când binele unește. ❤️Împreună cu Asociația Untold am reușit să donăm peste 12.000 de teste si consumabile pentru Spitalele de Cluj.#CurajRomania

Publicată de Banca Transilvania pe Sâmbătă, 11 aprilie 2020

Banca Transilvania: Anunturi IMPORTANTE pentru TOTI Clientii

Banca Transilvania ne readuce deasemenea aminte si despre initiativa din care face parte impreuna cu eMAG, Mobexpert si Bitdefender, prin care isi propun sa adune 50 de milioane de LEI prin donatii. Vorbim despre o suma foarte mare care va fi folosita pentru a cumpara si dona echipamente pentru cadrele medicale, iar Banca Transilvania a donat deja 1 milion de LEi pentru aceasta cauza, la fel ca si celelalte companii, strangandu-se un total de 5 milioane de LEI deocamdata.

Cei din linia întâi nu pot fugi în fața virusului și pentru asta au nevoie de echipamente și protecție. …

Publicată de Banca Transilvania pe Sâmbătă, 11 aprilie 2020

Banca Transilvania doneaza “in stanga si in dreapta” pentru a sustine lupta impotriva Coronavirus in momentul de fata, si e perfect normal sa fie asa pentru ca suntem cu totii afectati. Banca Transilvania este cea mai mare banca din Romania, are resursele necesare pentru a dona pentru proiecte de acest gen, insa le cere si clientilor sa fie implicati pentru ca sume cat mai mari de bani sa fie stranse pentru a ajuta cadrele medicale din Romania.

Banca Transilvania are pe website-ul sau si informatii cu privire la amanarea ratelor pentru toti clientii din tara, si ar trebui sa verificati informatiile de acolo pentru a afla in ce conditii puteti face acest lucru.