Android 11: Veste GROZAVA pentru Telefoanele din TOATA Lumea

Android 11 este asteptat de catre foarte multi utilizatori de telefoane din toata lumea, iata de ce veste grozava se pot bucura ei in acest an.

Android 11 amanare

Android 11 este asteptat de catre utilizatorii din intreaga lume in acest moment, iar asta pentru ca aduce multe noutati importate de care foarte multa lume se poate bucura. O veste proasta a venit in primavara din cauza Coronavirus, cei de la Google luand decizia de a anula evenimentul in cadrul caruia urma sa fie prezentat Android 11 petnru toata lumea, prezentarea urmand a avea loc doar online, ceea ce cam fura din entuziasmul prezentarii.

Android 11 nu a fost pana acum amanat, si nu are functii amanate desi multi dintre angajatii companiei Google lucreaza de acasa, ei reusind sa isi continue munca in ciuda faptului ca nu sunt la birou. Android 11 a avut deja cateva versiuni beta puse in distributie de catre Google, iar procesul continua fara probleme, ceea ce da de inteles ca ne putem astepta ca lansarea din august nu va fi amanata de catre Coronavirus, chiar daca evenimentul de prezentare are loc doar online.

Android 11: Veste GROZAVA pentru Telefoanele din TOATA Lumea

Android 11, spre deosebire de multe produse electronice, si nu numai, isi va urma procesul normal de dezvoltare in vederea lansarii in cursul lunii august, iar pana atunci vom mai avea disponibile diverse versiuni beta. E posibil ca nu toate functiile sa fie terminate pana in august cand ar urma sa fie lansat Android 11 pentru telefoane, dar e imposibil ca amanarea sa fie pentru lansare, iar asta deoarece pentru Google actualizarea e una foarte serioasa.

Android 11 va fi in mod sigur lansat in vara acestui an de catre Google, si daca lucrurile vor merge la fel ca anul trecut inclusiv pentru restul telefoanelor de la diversi producatori, el ar trebui sa ajunga la ele de prin octombrie. Aici impactul Coronavirus ar putea fi cu mult diferit fata de ceea ce asteptam pentru Android 11, si asta pentru ca vorbim despre companii separate, companii care isi gandesc diferit strategiile de dezvoltare pentru noi produse.

Android 11 va aduce schimbari foarte mari pentru telefoanele din toata lumea, iar Google va incerca fara discutie sa isi respecte calendarul anual de lansari pentru actualizarile sistemului de operare.