Fortnite: SCANDALUL Urias care a Cuprins Intreg Internetul

Fortnite SCANDAL

Fortnite a fost in weekend in centrul unui scandal mare care a luat prin surprindere foarte multa lume, iar asta pentru ca unii jucatori suparati din cauza problemelor din joc s-au adunat pe Twitter pentru a se plange d ceea ce se intampla acolo.

Fortnite a fost in centrul scandalului dupa ce hashtag-ul #RIPFortnite a devenit foarte popular in platforma Twitter, foarte multa lume raportand diversele probleme din joc prin intermediul acestui hashtag, unele dintre probleme fiind pe buna dreptate prezentate.

Fortnite a avut publicate pe Twitter plangeri privind actualizarile care vin prea rar si nu rezolva problemele reale, lag-ul de pe servere, diversele buguri care inca nu sunt rezolvate, dar si lipsa de comunicare din partea celor de la Epic Games in ceea ce priveste toate aceste probleme.

Fortnite a adunat pe Twitter si foarte multi oameni care au inceput sa laude platforma pentru lucrurile bune care exista in cadrul sau, ceea ce desigur ca a generat foarte multe discutii controversate intre oameni, dar cand un joc e atat de popular, problemele de acest gen apar destul de des.

Fortnite a fost de multe ori in centrul multor scandaluri privind problemele care exista in joc, insa aceasta e prima oara cand unul are parte de o asemenea amploare, ceea ce ne arata totusi si cat de popular este in momentul de fata in toata lumea.