Samsung GALAXY NOTE 20: Decizia SURPRIZA pentru TOTI Fanii

Samsung GALAXY NOTE 20 ar putea beneficia de o decizie surpriza la care nici macar cei mai inraiti fani ai companiei Samsung nu s-ar fi asteptat.

Samsung GALAXY NOTE 20 chipset

Samsung GALAXY NOTE 20 a avut dezvaluita luna aceasta o decizie surpriza la care nu se asteptau nici cei mai inraiti fani ai companiei Samsung, iar asta pentru ca vorbim despre ceva ce pana acum compania nu a mai facut. Intr-un test de performante publicat de catre cei de la Geekbench ne este dezvaluit faptul ca Samsung GALAXY NOTE 20 ar putea fi lansat cu un chip Qualcomm Snapdragon 865 Plus, adica un upgrade in comparatie cu versiunea actuala.

Samsung GALAXY NOTE 20 cu un chip Qualcomm Snapdragon 865 Plus ar urma sa ofere performante superioare in comparatie cu actualele modele de telefoane din seria S20, ceea ce ar fi o foarte mare surpriza. Pana acum cei de la Samsung n-au facut o schimbare atat de mare de chipset pentru telefoane lor, iar daca ar face-o pentru Samsung GALAXY NOTE 20, atunci ar trebui sa imbunatateasca inclusiv chip-ul Exynos, care oricum are performante slabe.

Samsung GALAXY NOTE 20: Decizia SURPRIZA pentru TOTI Fanii

Samsung GALAXY NOTE 20 inca este in plin proces de dezvoltare la ce de la Samsung, lansarea sa fiind asteptata undeva prin august, doar ca deocamdata n-au fost zvonite si date clare. Totusi, Samsung GALAXY NOTE 20 este asteptat cu aproximativ aceleasi componente si caracteristici precum telefoanele din seria S20, exceptie putand face procesorul, dar aici lucrurile sunt neclare pentru ca e vorba de un upgrade neobisnuit pentru compania coreeana.

Samsung GALAXY NOTE 20 chipset nou

Samsung GALAXY NOTE 20 ar putea fi si mai scump decat modelele din seria anterioara, asa cum s-a intamplat cu seria S20 fata de seria S10, si ar putea fi oferit in mai multe versiuni. Pe partea de noutati importante deocamdata nu prea exista detalii, asa ca nu stim cu ce ne-ar putea surprinde Samsung GALAXY NOTE 20, insa ar trebui sa vina cu ceva impresionant pentru a atrage clienti din toata lumea dupa ce va fi lansat, poate la final de luna august.

Samsung GALAXY NOTE 20 este unul dintre cele mai asteptate telefoane din vara acestui an, insa imediat dupa el va fi lansata seria iPhone 12 impreuna cu seria Huawei Mate 40.