Windows 10: Microsoft Lanseaza o Functie SPECIALA pentru PC

Windows 10 are parte de o noua functie speciala care a fost lansata de catre compania Microsoft, iata ce pot face utilizatorii care au sistemul in PC.

Windows 10 interconectare

Windows 10 are parte de o functie speciala adusa pe PC-uri de catre compania Microsoft, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor din toata lumea ceva ce asteptau de mult, dar nu credeau ca ar putea primi curand. Vorbim despre o functie care este adusa pentru telefoanele Samsung ale companiei Microsoft, Windows 10 urmand a permite transferul de fisiere prin WiFi intre PC-uri si aceste modele de dispozitive, desigur cu unele limite.

Windows 10 urmeaza sa permita transferul de fisiere intre telefoane Samsung GALAXY S10, Samsung GALAXY S20 si calculatoare prin WiFi, insa numai pentru fisiere care au maxim 512 MB, ceea ce nu e tocmai grozav. 512 MB este o limita care permite transferarea de poze intre PC-uri cu Windows 10 si telefoane Samsung, dar din pacate nu si a filmelor, majoritatea acestora avand dimensiuni de cativa GB, deci ele nu vor putea fi transferate prin WiFi.

Windows 10: Microsoft Lanseaza o Functie SPECIALA pentru PC

Windows 10 are aceasta fuctionalitate implementata dupa ce Microsoft a ales deja sa ofere pentru telefoanele Samsung diverse alte functii prin aplicatia Your Phone, inclusiv initierea de apeluri telefonice, si nu numai. In cazul noilor functii din aplicatia Your Phone pentru cei care au telefoane Samsung si Windows 10 in PC-uri, acestea permitn transferul rapid de fisiere printr-un sistem drag & drop, deci totul este foarte simplu oferit, in final.

“Salvați-vă un e-mail prin glisarea și plasarea perfectă a fișierelor între telefonul Android și computerul dvs. Suntem încântați să vă anunțăm că noua funcție de drag and drop File este disponibilă pentru comunitatea noastră Windows Insider. ile drag and drop necesită un dispozitiv Samsung care rulează Link to Windows versiunea 1.5 sau o versiune ulterioară. Telefonul și computerul dvs. trebuie să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi. O conexiune prin cablu între dispozitive nu este necesară.”

Windows 10 limiteaza deasemenea numarul de fisiere care pot fi transferate prin WiFi la doar 100, deci nu foarte multe poze vor putea fi transferate dintr-odata intre un PC si un telefon. In ciuda limitarilor, ceea ce este oferit acum pentru Windows 10 si telefoanele Samsung este un inceput pentru noi optiuni de interconectare mai rapida intre aceste dispozitive si calculatoare, iar in viitor suportul va fi extins atat la alte tipuri de telefoane, cat si la alte PC-uri.

Windows 10 are aceasta noua functionalitate speciala testata in acest moment de catre cei de la Microsoft, cu intentia ca ea sa fie lansata in viitorul cat mai apropiat pentru utilizatorii de calculatoare din toata lumea.