Huawei MATE 40 Pro: Noutati ce NU Inlatura Marea DEZAMAGIRE

Huawei MATE 40 Pro va avea parte de o serie de noutati care nu vor inlatura marea dezamagire care nu poate fi rezolvata de catre compania chinezeasca.

Huawei MATE 40 Pro lipsuri

Huawei MATE 40 Pro a avut saptamana trecuta anuntate doua mari schimbari care sunt pregatite pentru lansarea din aceasta toamna, noul model de telefon urmand a fi unul dintre cele importante de atunci. Saptamana trecuta ni s-a spus ca Huawei MATE 40 Pro urmeaza sa aiba parte de un nou procesor Kirin 1020, care va fi mult mai performant decat cel actual, dar si de o noua camera care vine cu o inovatie exclusiva, brevetata de catre Huawei.

Huawei MATE 40 Pro are anuntate noutati interesante, insa din pacate ele palesc in fata faptului ca nu exista inca posibilitatea de a accesa aplicatiile pe care cei de la Google le au disponibile in Play Store. Aceasta este marea plangere cu care se confrunta cei de la Huawei in momentul de fata cand vine vorba despre noile modele de telefoane, iar sansele ca pana in momentul lansarii Huawei MATE 40 Pro sa fie rezolvat totul sunt tot si tot mai mici.

Huawei MATE 40 Pro: Noutati ce NU Inlatura Marea DEZAMAGIRE

Huawei MATE 40 Pro are nevoie mai mare de acces la Google Play Store decat oricare alt procesor nou, sau camera performanta, iar asta pentru ca oamenii nu pot folosi procesorul daca n-au aplicatiile dorite. Huawei MATE 40 Pro poate fi cel mai performant telefon din lume in momentul de fata, insa fara aplicatiile potrivite, noul model de telefon nu va fi nici pe departe ceea ce trebuie pentru a indeplini asteptarile oamenilor, iar chinezii stiu bine acest lucru.

Huawei MATE 40 Pro ar putea avea problema partial rezolvata de lansarea Huawei Search, un fel de alternativa la Google Play Store care va permite instalarea aplicatiilor care acum nu pot fi instalate. Desigur ca nu toate, desigur ca cu foarte multe riscuri, dar macar asa Huawei MATE 40 Pro va avea ceva ce acum AppGallery nu poate oferi pentru telefoanele companiei chinezesti, insa nimic nu este 100% sigur in ceea ce priveste aceasta lansare.

Huawei MATE 40 Pro va fi prezentat in a doua parte a anului 2020, dupa seria de telefoane iPhone 12, insa lansarea in agazine ar urma sa aiba loc abia undeva in prima parte a lunii octombrie.