Android: Anunt IMPORTANT al Google, TOATE Telefoanele Vizate

Android are un anunt extrem de important facut de catre Google pentru toate telefoanele oamenilor din intreaga lume, iata ce se va intampla in curand.

0

Android distribuire

Android a fost zilele acestea unul dintre cele doua sisteme de operare care au fost vizate de o serie de anunturi foarte importante care au venit de la Apple si Google cu privire la Coronavirus. Cei de la Google au anuntat ca vor implementa in Android un sistem special pentru monitorizarea oamenilor care ii va ajuta deasemenea sa si afle daca au intrat in contact cu o persoana ce a fost confirmata ca fiind infectata cu noul virus, deci el poate fi vital.

Android are astazi parte de o noua veste buna de la Google, compania spunand ca va folosi infrastructura Google Play Services pentru a actualiza toate telefoanele cu acest nou sistem. Toate modelele de telefoane Android care au cel putin versiuena 6.0 vor avea instalat acest sistem special de monitorizare prin Google Play Services, deci nu va fi necesara instalarea vreunei aplicatii speciale pentru ca oamenii sa se poata folosi de acest sistem.

Android: Anunt IMPORTANT al Google, TOATE Telefoanele Vizate

Android are sistemul distribuit in acest mod de catre cei de la Google pentru ca e singura cale 100% sigura ca el sa ajunga extrem de rapid in toate telefoanele utilizatorilor din intreaga lume. Daca Android ar fi avut acest sistem nou distribuit printr-o actualizare globala, atunci ar fi durat luni de zile pana cand ea ar fi ajuns in telefoane, insa Google Play Services afiseaza actualizarea imediat in toate telefoanele, deci oamenii pot face instalarea extrem de rapid.

Android va avea distribuit initial sistemul prin Google Play Services, iar actualizarea din a doua faza a sa se va face in exact acelasi mod, totul pentru ca distributia sa ajunga rapid la toata lumea. De la tot acest proces sunt exceptate telefoanele vandute in China, dar si cele lansate de Huawei din mai 2019 si pana acum, versiunile Android din ele neavand Google Play Services, deci acolo oamenii vor trebui sa astepte ca producatorii sa implementeze separat sistemul.

Android are implementat, la fel ca iOS, acest sistem pentru a ajuta oamenii sa fie in siguranta in aceasta perioada incerta, si sa afle foarte rapd daca trebuie sa se testeze pentru a vedea daca au fost infectat cu noul Coronavirus.