ING Bank: Anuntul SURPRIZA pentru Romani Inainte de Paste

ING Bank le face o surpriza foarte frumoasa inainte de Paste tuturor Romanilor, iata ce anunt a facut astazi banca pentru toata lumea si ce trebuie sa stii.

ING Bank concert

ING Bank vine inainte de Paste cu un anunt surpriza pentru toti Romanii, in plina pandemie de Coronavirus banca fiind intr-un proces constant de a continua sa adune cat mai multi bani din donatii. In aceasta idee, ING Bank a anuntat un parteneriat cu cei de la The Mono Jacks pentru a sustine donatiile pentru cumpararea de echipamente medicale pentru spitalele care sunt implicate in lupta impotriva Coronavirus in diverse zone din toata tara.

ING Bank spune ca The Mono Jacks vor sustine un concert live online incepand cu ora 19:00 in aceasta seara, el putand fi vazut de catre oricine prin intermediul paginii de Facebook a trupei din Romania. Concertul este facut in scop caritabil pentru a atrage atentia asupra eforturilor celor de la ING Bank pentru a sustine donatiile pentru cumpararea de echipamente medicale, sustinerea varstnicilor, copiilor, si nu numai, in pandemia de Coronavirus.

ING Bank: Anuntul SURPRIZA pentru Romani Inainte de Paste

ING Bank vin cu o surpriza frumoasa pentru toti romanii inainte de Paste, concertul organizat de catre ei fiind ceva complet neasteptat, dar totusi o veste foarte buna pentru toata lumea. Concertul este organizat pe Facebook pentru ca regulle de distantare sociala impiedica organizarea sa in public, cei de la ING Bank facand in mod repetat diverse recomandari pentru ca oamenii sa ramana in case in aceasta perioada pentru a se proteja impotriva unei posibile infectii.

Prietenii de la The Mono Jacks se alătură campaniei noastre de susținere a persoanelor vulnerabile, afectate de COVID-19…

Publicată de ING Romania pe Luni, 13 aprilie 2020

ING Bank sustine de ceva vreme donatiile catre Fundația Comunitară București, si le recomanda tuturor clientilor sa doneze orice sume de bani au la dispozitie pentru a le sustine cauza in acest moment. ING Bank le permite oamenilor sa faca donatiile foarte usor inclusiv prin intermediul platformei HomeBank, pe care ei o recomanda si pentru folosirea in ideea de a face plati online, transferuri bancare, sau multe alte operatiuni, fara ajunge in agentiile sale.

ING Bank a anuntat deasemenea saptamana trecuta si masurile pe care le-a luat pentru cei care vor sa-si amane ratele pentru credite, iar informatiile cu privire la acest proces le gasiti pe website-ul sau.