GTA 6: Linistea Dinaintea unei FURTUNI Mari a Rockstar Games

GTA 6 furtuna

GTA 6 este acum intr-o liniste destul de mare inaintea unei furtuni uriase pe care cei de la Rockstar Games o vor porni foarte curand cand vor publica si primele informatii reale cu privire la jocul la care lucreaza de foarte multa vreme, si pe care-l vor lansa pentru noi.

GTA 6 este in aceasta perioada lipsit de zvonuri care sa ne spuna cand anume ar urma sa fie prezentat noul joc, iar asta e foarte interesant pentru ca anul a inceput cu diverse date si perioade anuntate pentru lansarea sa, insa toate au disparut dintr-odata in martie.

GTA 6 nu mai are acum vreo data credibila pentru prezentarea primului sau trailer, nu are nimic prezentat care sa ne spuna cand va avea loc lansarea, totul disparand, iar asta sugereaza ca e foarte posibil sa vedem curand primele informatii reale cu privire la noul joc.

GTA 6 va fi lansat cel mai probabil in 2021, mai toata lumea spunand asta, de la analisti cu informatii din companie, si pana la diversi presupusi angajati, iar aceasta perioada pentru lansare sugereaza ca ar trebui sa vedem si un trailer pentru joc destul de curand.

GTA 6 furtuna narcos
Concept pentru GTA bazat pe Narcos: Mexico.

GTA 6 ar trebui sa aiba un trailer cu noutati publicat cu macar jumatate de an inainte ca jocul sa fie lansat, deci ne putem astepta ca in urmatoarea luna sa vedem ceva oficial in legatura cu el, sau cel putin asa ar trebui sa se desfasoare lucrurile, chiar daca GTA 5 inca e foarte popular.