Facebook Messenger: Noua Masura RADICALA Adusa din WhatsApp

Facebook Messenger va avea impusa o noua masura radicala de catre compania Facebook pentru toate telefoanele, iata ce urmeaza sa se intample pentru noi toti.

Facebook Messenger limitare

Facebook Messenger va avea impusa cat de curand o masura radicala pe care o vedem lansata deja pentru WhatsApp chiar din cursul zilei de ieri, si era destul de normal sa se intample acest lucru pentru toata lumea. V-am spus acum cateva ore ca WhatsApp a avut lansata schimbarea care limiteaza cam de tot posibilitatea de a viraliza mesaje prin retrimitere, iar Facebook Messenger va avea ceva identic impus foarte curand de catre cei de la Facebook.

Facebook Messenger a avut acum vreo trei saptamani dezvaluita aceasta noua limitare, ea urmand a obliga oamenii sa trimita mesajele prin platforma la doar maxim 5 alte persoane. In cazul WhatsApp aceasta limita a fost impusa inca de prin 2019, dupa ce raspandirea de informatii false a devenit o problema foarte mare, iar in Facebook Messenger ea este impusa abia acum, si se incepe cu o limita mica, dar desigur ca ea poate fi modificata oricand.

Facebook Messenger: Noua Masura RADICALA Adusa din WhatsApp

Facebook Messenger limitare retirmiteri mesaje

Facebook Messenger ar avea intr-o foarte mare masura limitata capacitatea de comunicare a oamenilor dupa ce aceasta limita va fi impusa, insa ea este total necesara din moment ce atatea informatii false sunt distribuite acolo. Daca se ajunge la o asemenea masura pentru Facebook Messenger, e cat se poate de clar faptul ca nu se poate face altceva pentru a proteja oamenii impotriva raspandirii de informatii false, iar Facebook n-ar fi luat-o daca existau alternative.

Facebook Messenger a avut functia dezvaluita cu doar cateva saptamani in urma, deci va fi nevoie de ceva timp pana cand ea va fi lansata pentru toata lumea, insa poate veni in orice moment. Nu se stie de cat timp a fost nevoie pentru ca in WhatsApp sa fie impusa noua limitare de retrimiteri pentru doar o singura persoana in cazul mesajelor virale, iar in aceeasi masura nu se stie cat vom astepta pana cand aceasta limitare pentru Facebook Messenger va fi impusa.

Facebook Messenger este actualizata saptamanal de catre cei de la Facebook, deci putem vedea in orice moment actualizarea lansata de catre compania americana, dar ea este una buna, in final.