Huawei P40 PRO Plus: Clona Samsung si PROBLEMA pentru Apple

Huawei P40 PRO Plus este o clona aproape perfecta a noilor telefoane Samsung, dar releva zi o problema pe care o are Apple de cativa ani de zile.

Huawei P40 PRO Plus este o clona grozava a telefoanelor Samsung din seria GALAXY, cu design-ul cam identic, dar o serie de componente chiar mai bune, care il fac si mai interesant pentru multi dintre consumatori. Huawei P40 PRO Plus ia de la Samsung multe in materie de design, vine cu un procesor care nu e cu mult mai slab decat cel Exynos, ba chiar diferentele sunt inexistente, iar pe partea de camera, desi nu are 108 megapixeli, se descurca in multe privinte mai bine.

Huawei P40 PRO Plus este in mod neobisnuit o clona a telefoanelor Samsung din ultimii 2 ani, iar decizia chinezilor de a copia atat de multe de la coreeni este ceva destul de neobisnuit. In clipul video de mai sus puteti vedea o comparatie intre Huawei P40 PRO si Samsung GALAXY S20 Ultra, insa versiunea Plus de la chinezi nu e cu mult diferita, si decizia de a aduce pe piata o clona a Samsung si nu a iPhone reprezinta o mare schimbare de strategie a Huawei.

Huawei P40 PRO Plus: Clona Samsung si PROBLEMA pentru Apple

Huawei P40 PRO Plus nu mai ia de la iPhone dirctia in materie de design, nu mai vedem decupaje, mici sau mari, nu mai vedem camere similare cu cele ale produselor Apple, ci o copiere a Samsung. Asta pentru unii sugereaza faptul a Apple a pierdut suprematia in materie de design pentru telefoane, iar Samsung devine compania dupa care se ghideaza multi, si daca ne uitam cu atentie la Huawei P40 PRO Plus, realitatea cam asta parte sa fie.

Huawei P40 PRO Plus nu a copiat nimic de la iPhone pentru ca nici nu prea mai avea ce sa copieze, decupajul fiind depasit, iar design-ul camerei Apple e ceva ce tine de domeniul trecutului. Huawei P40 PRO Plus are mai multe camere, are mai mult senzori performanti, iar realitatea este ca la Apple s-a cam franat inovatia in materie de design dupa ce Jony Ive s-a gandit sa se ocupe cu altele decat design-ul, asa ca Samsung e iar compania copiata.

Huawei P40 PRO Plus cu aplicatiile si serviciile Google ar fi avut foarte mare succes pe piata, mai ales ca arata ca un telefon de la o companie foarte iubita in intreaga lume, dar realitatea e cu totul alta.