VIDEO: Playstation 5 Concept iti Arata Consola la care VISAI

Playstation 5 a avut foarte multe dintre noutati prezentate deja, insa ceea ce continua sa ramana un mister este design-ul pe care-l va avea noua consola, cei de la Sony continuand sa tina secret aspectul pe care-l va avea produsul pe care-l asteapta foarte multa lume.

Playstation 5 a avut dezvaluite toate specificatiile sale importante, ba chiar si unele dintre jocurile care vor fi lansate pentru ea, cateva urmand a fi oferite in exclusivitate, insa design-ul ramane un secret bine pastrat, dar probabil nu pentru chiar atat de mult timp.

Playstation 5 are totusi in conceptul de mai sus prezentat un design interesant, facut in baza unor brevete de inventie care au fost inregistrate pana acum pentru compania Sony, si publicate in Europa, deci grafica are la baza si date reale.

Playstation 5 arata complet fata de acest concept, daca ne raportam la kit-urile trimise dezvoltatorilor de jocuri, dar acelea nu au design-ul final pe care-l vom vedea in produs, astfel ca asteptarea va fi una destul de lunga pana la lansarea produsului.

Playstation 5 va avea noul design dezvaluit in mod oficial in urmatoarele luni de catre cei de la Sony, managerii companiei anuntand acest lucru, doar ca nu se stie daca asta se va intampla in primavara, sau abia undeva prin vara, cat mai aproape de lansarea oficiala.