DIGI Romania: Pastele Aduce o Noua SURPRIZA pentru Clienti

DIGI Romania are pentru clientii din Romania o surpriza noua de Paste, facand un anunt neasteptat chiar astazi, iata ce decizie a luat pentru noi.

DIGI Romania paste

DIGI Romania are pentru clientii din tara o surpriza foarte interesanta de Paste, si e normal ca sa ea vina din moment ce alti operatori au anuntat mai multe beneficii noi pentru clienti saptamana aceasta. In cazul celor de la DIGI Romania vorbim despre o surpriza de Paste pentru cei care au servicii de internet de la companie, ea oferind posibilitatea de a face upgrade la abonamentul de 1 Gbps cu 50% reducere timp de 2 luni de zile pentru el.

DIGI Romania nu are prea multe detalii in ceea ce priveste aceasta oferta speciala pe care a anuntat-o pentru clientii sai, dar cel mai probabil ea vine si cu prelungirea perioadei contractuale. Abonamentul Digi Net Fiberling 1000 costa 40 de LEI pe luna, deci in mod teoretic, clientii ar plati doar 20 de LEI pe luna in primele doua luni de abonament, insa cum DIGI Romania are oricum abonamente ieftine, probabil ca nu multi vor resimti reducerea efectiva.

DIGI Romania: Pastele Aduce o Noua SURPRIZA pentru Clienti

DIGI Romania paste internet

DIGI Romania a tot avut de-a lungul timpului diverse promotii pentru abonamentele de internet fix pe care le au in Romania, insa aceasta e singura care este valabila in perioada sarbatorii de Paste in tara. Din felul in care este facuta oferta, nu pare sa conteze de la ce abonament de internet se face upgrade, DIGI Romania oferind reducere de 50% pentru cel Fiberlink 1000, care in primele doua luni ar trebui sa coste doar 20 de LEI pentru clienti.

DIGI Romania mai are diverse alte promotii active pentru clientii din tara, inclusiv un concurs, dar aceasta este deocamdata singura surpriza noua care a venit in saptamana Pastelui. DIGI Romania nu promoveaza deocamdata aceasta promotie in prima pagina a website-ului sau, dar o face pe cele din reteaua proprie, astfel ca in mod teoretic ar trebui sa apara informatiile dspre gratuitate in contul de client in cazul in care doriti sa faceti upgrade.

DIGI Romania ar mai putea anunta alte surprize pentru clienti inainte de Paste, mai ales ca inca nu am iesit din starea de urgenta, si cel mai probabil nu vom iesi pana in a doua jumatate a lunii mai.