Netflix: Vesti GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Toata Lumea

Netflix se gandeste la abonatii sai din intreaga lume in continuare, iar pentru acestia vin vesti grozave in legatura cu platforma de streaming, iata ce face.

Samsung incapatanareNetflix parteneriate

Netflix este una dintre cele mai mari companii de pe planeta, cea mai mare platforma de streaming, cu peste 160 de milioane de abonati activi in intreaga lume, iar in ciuda pandemiei de Coronavirus, investeste fara oprire. Netflix semneaza aproape zilnic nou acorduri pentru a finanta filme, seriale si documentare in diverse zone de pe glob, aratand ca pandemia de Coroanvirus nu incetineste nevoia de a avea cat mai mult continut pentru abonatii din intreaga lume.

Netflix anuntase acum cateva saptamani ca are suficient continut disponibil pentru a le oferi abonatilor din toata lumea noutati in cam fiecare zi in cursul urmatoarelor luni, dar se pregateste si pentru viitor. Cei de la Netflix semneaza in continuare contracte de productie pentru filme si seriale in diverse tari de pe glob, in special in cele care au iesit din pandemia de Coroanvirus, sau urmeaza sa iasa, si asta e cat se poate de normal acum.

Netflix: Vesti GROZAVE pentru TOTI Abonatii din Toata Lumea

Netflix continua sa semneze noi contracte de productie inclusiv in SUA, acolo unde se produce si cea mai mare parte a continutului sau, dar desigur ca nimic nu va aparea peste noapte. Netflix stie ca e nevoie de mult continut nou pentru oamenii care stau in case in aceasta perioada, si vrea sa il ofere in cantitati cat mai mari, dar orice semneaza acum, e foarte departe de a fi intr-adevar produs pentru abonatii care platesc abonamente lunare in toata lumea.

Netflix are continut pregatit pentru abonatii sai pana undeva prin a doua parte a anului, nu se stie foarte clar cand, iar apoi ar putea fi nevoita sa ofere mai mult continut licentiat decat creatii originale. Desigur ca situatia se va schimba dupa ce productia pentru noi filme si seriale va fi reluata, iar din moment ce Netflix inca semneaza parteneriate noi, vom avea cu siguranta si mult continut pe masura asteptarilor pentru a ne ocupa timpul online.

Netflix avea pregatiti pentru 2020 cam 20 de miliarde de dolari pentru a investi in filme, seriale, documentare, pentru platforma sa, dar nu se stie cat va ajunge efectiv sa cheltuiasca.